Optimum clinics Oosterbeek

Optimum Clinics Heesch

U vindt hier alle praktische informatie over het behandelcentrum

Optimum Clinics Heesch

Waarvoor kunt u terecht in Heesch?

  • Longgeneeskunde
  • COVID-nazorg
  • Palliatieve zorg

Over het behandelcentrum

Welkom bij Optimum Clinics Heesch. Wij staan met veel plezier klaar om u te helpen. U kunt bij ons terecht voor vragen over longgeneeskunde, COVID-nazorg en palliatieve zorg.


Uw vragen beantwoord tijdens het consult

Klachten op het gebied van uw gezondheid kunnen veel vragen oproepen. Daarom nemen wij de tijd om u alles goed uit te leggen. Zo zorgen wij ervoor dat goed geïnformeerd bent we samen keuzes kunnen maken ten aanzien van de behandeling.  Dit komt uw gezondheid ten goede. Op onze website is al veel informatie te vinden over de verschillende aandoeningen en behandelingen. Is er onverhoopt toch nog iets onduidelijk? Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Samenwerking met uw huisarts

Uw huisarts heeft uw klachten onderzocht en samen met u besloten u door te verwijzen voor een consult of behandeling. Hiervoor ontvangen wij een verwijsbrief met relevante informatie. Wanneer u bent verwezen nemen wij de zorg over en informeren wij de huisarts over uw behandeling. Wanneer nodig overleggen wij met de huisarts om uw behandeling goed af te stemmen. Zo zorgen wij ervoor dat u precies die zorg krijgt die u nodig heeft.

KvK: 

Praktijkhouder

Longarts

dr. Edith Kok, longarts

BIG-nummerL

Openingstijden

Op afspraak

Telefonisch bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00 uur

Adres

Optimum Clinics Heesch

Gezondheidscentrum Ceres

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het terrein van gezondheidscentrum Ceres. 

Spoed

Wanneer er buiten kantooruren sprake is van spoed belt u met het spoednummer 085 -130 7264

Wat klanten over ons zeggen

Laura
Laura
Ik heb de kliniek bezocht voor eczeem. Was al bij verschillende artsen geweest, helaas zonder resultaat. Ben zeer professioneel geholpen. En uiteraard, het allerbelangrijkste met resultaat! Uiterst vakbekwaam en servicegericht. Hier voel je je geen nummer maar een mens. Ik heb Optimum Clinics ook al vele malen aanbevolen bij familie, vrienden en collega's.
Mieke
Mieke
Ik kon met mijn klachten binnen 2 dagen terecht. Wat een vriendelijke mensen werken hier. Een arts die naar je luistert en die direct met oplossingen komt. Je bent geen nummer maar een mens.
Sarah
Sarah
Fijne en vakkundige arts met internationale ervaring. Een autoriteit in zijn vakgebied. Neemt de tijd voor je en verdiept zich niet alleen in het ziektebeeld, maar luistert ook naar je persoonlijke verhaal en wensen.
Frank
Frank

Ik kon snel terecht voor de mijn huidklachten. De diagnose was binnen enkele dagen bevestigd. Het zorgprogramma was van enorm toegevoegde waarde tijdens mijn behandeling.