fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Fillerbehandeling

Als u een fillerbehandeling wilt laten doen voor vollere lippen bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek aan het juiste adres. Wij kunnen deze cosmetische behandeling snel en deskundig bij u uitvoeren. Dr. De Zwart-Storm is onze specialist in het vullen en accentueren van lippen. Wij voeren deze fillerbehandeling altijd uit met 100% biologisch afbreekbare tijdelijke lipfillers. Zo loopt u geen risico op vervelende bijwerkingen en bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat.

Een fillerbehandeling voor een prachtig resultaat

Onze specialist dr. De Zwart-Storm heeft uitgebreide ervaring in het uitvoeren van de gepersonaliseerde fillerbehandeling. Hij bestudeert uw gelaatstrekken en stelt de behandeling zo af dat de natuurlijke verhoudingen van uw gezicht worden geaccentueerd. Optimum Clinics neemt de tijd voor u als patiënt. Wij geven altijd gehoor aan uw persoonlijke wensen, waar dat mogelijk is. Wij zien niets liever dan een hernieuwd zelfvertrouwen in onze patiënten na een perfect uitgevoerde fillerbehandeling.

Maak uw afspraak vandaag nog

Alvorens wij aan uw fillerbehandeling beginnen, zullen wij eerst een persoonlijk consult met u inplannen. Gedurende dit consult spreken wij de behandeling met u door. Ook gaan wij met u in gesprek over eventuele persoonlijke wensen. U krijgt na dit consult minimaal een week bedenktijd voor wij tot behandeling kunnen overgaan. Geïnteresseerd in een fillerbehandeling? Neem dan contact met ons op, telefonisch via 085-1302796 of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Tevens hebben wij een contactformulier op onze website die u kunt invullen. Kies voor een schitterend resultaat bij Optimum Clinics!

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact