Maak kennis met: Marielle Spit

Physician assistant

Het mooiste resultaat voor de patiënt, daar ga ik voor!

Ruim 15 jaar ben ik met heel veel plezier werkzaam geweest in het Deventer Ziekenhuis. Eerst als anesthesie-assistent en later als physician assistant vaatchirurgie. Als physisian assistant (PA) heb ik een 2,5 jarige master HBO opleiding gevolgd aan de hogeschool Arnhem Nijmegen. Deze opleiding heb ik ruim 11 jaar geleden afgerond. 

Als PA ben ik bevoegd om zelfstandig taken van artsen over te nemen. Dit doe ik met veel passie en plezier. Ik heb enorm veel ervaring in de spataderzorg en vind het ook heel leuk om voor het mooiste resultaat te gaan voor de patiënt. 

Twee jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar een orthopedische kliniek. Echter mis ik het in mijn functie om te werken met mijn handen en het patiënt contact. Daarom heb ik de stap gemaakt om 1 dag per week aan de slag te gaan bij Optimum Clinics. 

Het feit dat ik hier mijn werkzaamheden in de flebologie (spataderzorg) weer op kan pakken en ik van Eugene heel veel kan leren, maken dit voor mij een enorme uitdaging waar ik heel veel energie van krijg. 

Daarnaast ga ik per 1 januari aan de slag als physisian assistant ouderengeneeskunde. De combinatie van deze werkzaamheden zijn voor mij erg afwisselend en uitdagend.

U zult mij vooral tegenkomen op de locatie in Denekamp. Dit omdat ik als tukker in hart en nieren woonachtig ben in Hengelo (O)

Wist u dat... 

Marielle ook op Aruba heeft gewerkt?

Marielle dol is op reizen en dan het liefst naar verre oorden?

Marielle wel houdt van een beetje gekkigheid op zijn tijd?