Maak kennis met: Melanie van Reij

Doktersassistente

Melanie

Kennis en vaardigheden verder ontwikkelen, daar krijg ik hier alle ruimte voor

De zorg heeft mijn aandacht altijd al gehad. Ik ben begonnen met het volgen van een sportopleiding en heb een aantal jaren in de sportschool gewerkt als fitnessinstructrice en receptioniste. Daarna ben ik de opleiding tot operatieassistente gaan volgen. Ik heb een ruime periode op de operatiekamers gewerkt en hierbij veel geleerd over het menselijk lichaam en verschillende ziektebeelden. Daarnaast heb ik veel vaardigheden aangeleerd die ik als instrumenterende/assisterende rol bij verschillende operaties kon toepassen. Deze komen weer goed van pas in mijn werk bij Optimum Clinics.

Met veel plezier heb ik op de operatiekamers gewerkt maar ik miste het directe contact met patiënten. Via via ben ik bij Optimum Clinics terecht gekomen. Dit voelde direct goed aan, als een nieuwe familie.

Graag wil ik mijn opgedane kennis en vaardigheden verder blijven ontwikkelen. Hier krijg ik bij Optimum Clinics alle ruimte voor.

U zult mij tegenkomen op onze locatie Oosterbeek, als doktersassistente


Wist u dat... 

Melanie een hond, twee katten en twee konijnen heeft?

Melanie saxofoon speelt?

Melanie dit momenteel doet bij de Rijnmond Band in Schiedam?