fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Het optimale beleid

Optimum Clinics houdt de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauw in de gaten. Vanzelfsprekend met als belangrijkste uitgangspunt de veiligheid van onze patiënten én medewerkers.

Noodzakelijke consulten en behandelingen gaan door.

Spreekuren in gezondheidscentra (Duiven, Denekamp, Dinxperlo) zijn tot en met 6 April geannuleerd en afspraken worden omgezet naar beeld- en belconsulten. Indien er sprake is van ernstige klachten kunt u op afspraak worden gezien op de kliniek locatie Oosterbeek. 

Het is natuurlijk mogelijk dat hier verandering in komt. We bekijken dit dag voor dag en volgen de gestelde richtlijnen van de overheid. Mocht dit consequenties hebben voor jouw afspraak of behandeling, stellen we je hiervan z.s.m. op de hoogte. 

Wanneer afspraak of behandeling uitstellen?

We verzoeken je jouw afspraak te verplaatsen bij de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. We plannen dan graag een nieuwe afspraak voor je in. Alternatief kun je altijd een beeld- en belconsult aanvragen. Neem contact op via 085-1302796, een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl, of ons online contactformulier in te vullen.

Mochten medewerkers dezelfde klachten hebben, dan blijven zij dus ook thuis. 

Voor algemene vragen over het coronavirus en de actuele ontwikkelingen en maatregelen, verwijzen wij je naar de RIVM website.

Plan hier uw consult

Aanmelden

Contact