OptimumClinics in Gezondheidscentrum Denekamp: goed bereikbaar, laagdrempelig en vertrouwd

OptimumClinics in Gezondheidscentrum Denekamp: goed bereikbaar, laagdrempelig en vertrouwd

Dermatoloog Eugène De Zwart-Storm heeft bewust gekozen voor Denekamp als locatie van OptimumClinics in Twente. Het biedt veel voordelen voor mensen uit de hele regio Twente. OptimumClinics maakt het in Denekamp de patiënten zo comfortabel mogelijk.

OptimumClinics is sinds 2019 gevestigd in Denekamp. Tot voor kort was de Denekampse vestiging van OptimumClinics te vinden op de begane grond van het Gezondheidscentrum, en maakt sinds kort gebruik van de speciaal ingerichte behandelkamer op de bovenverdieping.

Waarom is voor Denekamp gekozen als behandellocatie van OptimumClinics?

Dermatoloog Eugène De Zwart-Storm legt uit: “Ik wil het mijn patiënten zo comfortabel mogelijk maken. Ik wil voorkomen dat het een hele onderneming wordt om naar de dermatoloog gaan. Geen gedoe met ziekenhuizen midden in een grote stad die lastig bereikbaar zijn en waar het ook nog eens duur parkeren is en ingewikkelde looproutes moeten worden gevolgd. Geen locatie waar de patiënt een nummer is. Ik heb het liever overzichtelijk en persoonlijk.”

Daarom is gekozen voor Denekamp met als locatie het Gezondheidscentrum in het centrum van het dorp. “Onze praktijk hier is laagdrempelig en toegankelijk. Het Gezondheidscentrum is een praktisch gebouw. Modern en hygiënisch, mooi ingericht. De route ernaartoe is prachtig, met nagenoeg nul kans op file. Veel parkeerplaatsen voor de deur en gratis parkeren bovendien. We werken in een goed geoutilleerde behandelruimte die grenst aan de spreekkamer. Dat werkt praktisch en ontspannen,” aldus De Zwart-Storm.

De behandelkamer beschikt bovendien over luchtbehandeling die voldoet aan ziekenhuiseisen. Dat is belangrijk bij grotere ingrepen; er worden infecties mee voorkomen.

Elke dinsdag is OptimumClinics present in het Gezondheidscentrum in Denekamp, zowel voor onderzoek als behandelingen. De kliniek is gevestigd op de bovenverdieping van het Gezondheidscentrum. Die is bereikbaar per trap en lift. Het Gezondheidscentrum is gevestigd in het centrum van Denekamp aan de Markt. Parkeren kan voor de deur en is gratis. De route ernaartoe vindt u hier.

Over de schrijver
Ik geniet ervan om mensen het cadeau van zelfvertrouwen te geven. Net zoals dit ooit aan mij is gegeven. Deze drijfveer zorgt ervoor dat ik geniet van de cosmetische dermatologie en om een huidkanker operatie cosmetisch mooi te laten lukken. Persoonlijke zorg met empathie, dat is waar het mij om gaat.
Reactie plaatsen