Spataderen Denekamp Twente

Spataderen verwijderen

Denekamp - Twente 

Spataderen behandelen Denekamp

Heeft u last van vermoeide benen, kramp in uw benen of pijnlijke benen? Wilt u van die ontsierende vaatjes af en weer mooie benen?

Bij Optimum Clinics Denekamp in Twente helpen we u graag. Er staan twee spatader experts voor u klaar met samen meer dan twintig jaar ervaring. Zij nemen ruim de tijd voor u, analyseren uw spataderen en stellen samen met u een helder behandelplan op. Hieronder leest u meer over ons microconsult, de behandelmogelijkheden en over ons team. 

Optimum Clinics Denekamp

Eugene de Zwart-Storm

Eugene de Zwart Storm

Eugene is onze dermatoloog en tevens medisch directeur van Optimum Clinics. Hij is met name werkzaam in Oosterbeek maar iedere dinsdag staat hij in Denekamp voor u klaar om u te helpen met klachten op het gebied van acne, eczeem, huidkanker en andere huidaandoeningen. Marielle Spit

Marielle is onze physician assistant en volledig werkzaam in Denekamp. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van spataderzorg. Dit doet ze met veel passie en plezier en gaat altijd voor het beste resultaat voor u als patiënt. Als Tukker in hart en nieren zal Marielle zorgen voor de nodige gezelligheid en dat u zich op uw gemak voelt. De tijd nemen voor u als patient vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.  
Echoduplex onderzoek

Microconsult

Twijfelt u of uw klachten worden veroorzaakt door spataderen? Bent u benieuwd welke behandeling het beste is voor uw spataderen? Wilt u weten of de meest geschikte behandeling voor u vergoed wordt door uw zorgverzekeraar? Dan hebben wij voor u het microconsult!

Simpel gezegd is het microconsult een verkorte versie van een regulier consult. Zo heeft u binnen tien minuten al antwoord op uw vragen, kunt u snel terecht en kan er ook snel een behandeling worden gepland. 

Het microconsult is geheel vrijblijvend en gratis

Onze behandelmethoden

Er zijn verschillende soorten spataderen. Daarom zijn er ook verschillende soorten behandelmethoden. Na analyse van uw spataderen zal Eugene of Marielle aan u uitleggen welke behandelmethode het meest effectief zal zijn voor uw spataderen. De meest gebruikte behandelmethoden zijn:

  • Sclerocompressietherapie
  • Muller techniek
  • Echogeleide sclerocompressietherapie
  • Endoveneuze lasertherapie
Geen wachtlijst

Geen wachtlijst

U kunt bij ons binnen een paar dagen al terecht voor een afspraak. Zo heeft u snel zekerheid over uw spataderen en bent u snel van uw klachten af. 

Persoonlijke benadering

Altijd hetzelfde vertrouwde aanspreekpunt. Zo leren we u goed kennen. Indien nodig stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. 

Gehoorproblemen

Tijd en aandacht

Wij nemen de tijd om goed naar uw klachten te luisteren. Ook nemen wij de tijd voor een duidelijke uitleg en het beantwoorden van uw vragen.

KNO arts Nijmegen

Korte lijnen

Onze arts heeft direct contact met uw huisarts. Uw huisarts is daardoor goed op de hoogte van wat wij met u besproken hebben. 

KNO arts Nijmegen

Dichtbij

Wij staan letterlijk dicht bij u. Doordat wij regionaal samenwerken kunnen wij u helpen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

KNO arts Nijmegen

Vergoede zorg

Wanneer u bent doorverwezen door uw huisarts, wordt de behandeling volledig vergoed door uw zorgverzekeraar (uitgezonderd het eigen risico)

Ik ben verwezen door mijn huisarts, wat nu?

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar Optimum Clinics om uw klachten te laten onderzoeken. 

In de meeste gevallen hebben wij deze verwijzing digitaal ontvangen en nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 085-1302796

Tevreden patiënten, daar doen wij het voor

Het hele proces viel reuze mee. Ik had veel spataderen maar nu niet meer. De benen voelen veel beter aan. De laserbehandeling voor spataderen is goed verlopen. Het was geen makkelijke ingreep maar ik heb er niks van gevoeld.

contact

Mevr. Te Grotenhuis

Mijn been wordt na de laserbehandeling niet meer dik. Ook voelt het been niet meer zo zwaar en vermoeid aan. Erg fijn. De behandeling is reuze meegevallen. Kan het iedereen met spataderklachten aanraden!

contact

Mevr. Zweerink

Ik ben zeer tevreden en dankbaar. Vanaf het begin adequaat geinformeerd, vriendelijk ontvangen, voelde me veilig en nade behandeling van de spataderen aan een been direct van de pijn af.

contact

Nicole van der Horst 

Wilt u weten wat de beste behandeling is voor uw spataderen?

11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om  een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap.

Van begin tot eind goed begeleid. Zorgen waar snel weg. Na de ingreep een dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1,5 week geen last. Nu een maand verder is er bijna niks meer te zien op wat kleine blauwe plekjes na. Ben zo blij dat ik deze kliniek heb gekozen! Had ik veel eerder moeten doen

Optimum clinics dermatologie en KNO
Plex Wichart....

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

contact
....

Mijn moeder heeft hier meerdere behandelingen gehad. Ik ervaar deze kliniek als open, professioneel en klantgericht. Een absolute aanrader en een verrijking voor Gelderland e.o. Ga zo door!

contact
..Constant Emmert..
Het gezondheidsplein Denekamp

Spataderzorg bij Optimum Clinics

Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum. Kleinschaligheid, persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en geen wachtlijsten kenmerken onze werkwijze. 

Spataderzorg bieden wij aan op onze locaties in Oosterbeek, Nijmegen en Denekamp. 

Wilt u meer weten over Optimum Clinics Denekamp?