Maak kennis met: Anne-Martine de Heer

KNO-arts en praktijkhouder Nijmegen

KNO arts Nijmegen

Tijd en aandacht voor mijn patiënten, dat vind ik belangrijk

Ik ben Anne-Martine, KNO-arts en praktijkhouder van Optimum Clinics Nijmegen. 

In Groningen heb ik geneeskunde gestudeerd. Daarna heb ik in Kaapstad en San Francisco onderzoek gedaan naar tumoren in het hoofd-hals gebied. In 2007 ben ik in het Radboud UMC te Nijmegen gestart met de specialisatie Keel-, Neus en Oorheelkunde. In die tijd heb ik ook een promotie onderzoek op het gebied van erfelijke slechthorendheid uitgevoerd.

Nadat ik de opleiding tot KNO-arts heb afgerond heb ik mij verder verdiept in de oorheelkunde middels een fellowship aan het European Institute for Otorhinolaryngology in Antwerpen.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende ziekenhuizen in Nederland gewerkt. Daar heb ik veel ervaring op kunnen doen. Ik werk graag in een kleinschalige setting waarin er voldoende tijd en aandacht voor de patiënten is en er korte wachttijden zijn. 

Het leuke aan het KNO vak vind ik dat de patienten die ik zie van elke leeftijd kunnen zijn met elk hun eigen karakteristieken. De redenen van verwijzing kunnen erg uiteen lopen en vaak kun je als KNO-arts zelf het traject van diagnose tot behandeling uitvoeren. 

arrow_drop_up arrow_drop_down