Spataderen Denekamp Twente

Spataderen verwijderen

< 2 weken

Binnen twee weken van uw spataderen af

700+

Meer dan 700 behandelingen per jaar

15 jaar

Ruim 15 jaar ervaring in spataderen

Spataderen verwijderen bij Optimum Clinics

Wilt u uw spataderen laten verwijderen? Dan bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van spataderen.
  • Gespecialiseerde focuskliniek: Wij richten ons volledig op flebologie, dermatologie, gynaecologie en KNO
  • Deskundige behandelaar: Zowel intake als ingreep worden uitgevoerd door onze speciaal opgeleide physician assistant 
  • Nooit lang wachten op een consult of behandeling: Vaak kunt u binnen enkele dagen al terecht voor zowel intake als ingreep
  • Aandacht en kwaliteit: Wij nemen ruim de tijd voor u en tijdens het gehele behandelproces wordt u behandeld door dezelfde behandelaar
  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen: Ook hebben we achterwachtregelingen met grote ziekenhuizen in de buurt zoals Rijnstate en het Radboud UMC.

Spataderen verwijderen stappenplan

Heeft u spataderen en wilt u deze laten verwijderen? Bij Optimum Clinics helpen wij u snel maar ook goed en veilig. Er is geen standaard behandeling voor spataderen. Ieder persoon is uniek. Wij stemmen de behandeling af op het soort spatader en houden hierbij rekening met uw wensen. Daarom volgen we een stappenplan.

Allereerst komt u voor een intake. Tijdens dit consult bespreekt uw behandelaar met u wat uw klachten zijn en worden uw spataderen goed onderzocht door middel van een echo-duplex onderzoek. De resultaten worden direct met u besproken. 

Afhankelijk van de diagnose zal uw behandelaar tijdens de intake met u bespreken welke behandeling voor u het beste is. Er zal dan ook uitleg worden gegeven over eventuele vergoeding vanuit uw zorgverzekering. 

Na afloop van de intake maakt u samen met onze doktersassistente een afspraak voor de behandeling. Omdat er veel informatie op u afkomt tijdens het eerste consult zal de assistente u ook schriftelijke informatie meegeven. Zo kunt u thuis nog eens rustig nalezen wat er besproken is. Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht in onze kennisbank. 

Op de dag van de behandeling vragen wij u om uitgerust en op tijd aanwezig te zijn in onze kliniek. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u plaats nemen in onze wachtkamer. We vragen u een toestemmingsformulier in te vullen voor de behandeling. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen alle tijd voor u. 

Na de behandeling krijgt u uitleg over de nazorg. Na circa twee weken volgt een afspraak voor de controle. De assistente zal de vervolgafspraak met u inplannen. 

Stappenplan

Consult met echo
Bespreken resultaten
Opstellen behandelplan
Spatader behandeling
Nazorg en controle

Wilt u weten welke behandeling het beste is voor uw spataderen? 

Behandelingsmogelijkheden voor het verwijderen van spataderen

benauwdheid

Intake

Meer informatie over de intake leest u hier

Sclerocompressietherapie

Meer informatie over sclerocompressietherapie leest u hier.

Phlebectomie van Muller

Flebectomie volgens Muller

Meer informatie over flebectomie volgens Muller leest u hier. 
spataderen laseren

EVLT

Meer informatie over endoveneuze laserbehandeling (EVLT) leest u hier

Laat uw spataderen verwijderen en plan direct een afspraak

Uw behandelaar

Ik ben als masteropgeleide professional zelfstandig bevoegd behandelaar in de algemene gezondheidszorg. Bij Optimum Clinics behandel ik spataderen en dermatologische problemen zoals eczeem, huidafwijkingen en acne.

Ik heb een grote passie voor dermatologische zorgvragen bij kwetsbare ouderen, mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. Deze zorg bied ik, voor zover mogelijk, ook graag in de eigen zorginstelling aan.