Spataderen Denekamp Twente

Spataderen verwijderen

Spataderen verwijderen in Oosterbeek nabij Arnhem

Als u uw spataderen wil laten verwijderen door een expert, bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek, vlakbij Arnhem, aan het juiste adres. Dokter De Zwart-Storm is onze specialist in het verwijderen van spataderen.Eugene de Zwart-Storm
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Spataderen verwijderen

Heeft u spataderen en wilt u deze laten verwijderen? Bij Optimum Clinics helpen wij u snel maar ook goed en veilig. Er is geen standaard behandeling voor spataderen. Ieder persoon is uniek. Wij stemmen de behandeling af op het soort spatader en houden hierbij rekening met uw wensen. Daarom volgen we een stappenplan.

Allereerst komt u voor een consult. Tijdens dit consult bespreekt de arts met u wat uw klachten zijn en worden uw spataderen goed onderzocht door middel van een echo-duplex onderzoek. De resultaten worden direct met u besproken. 

Afhankelijk van de diagnose zal de arts tijdens het eerste consult met u bespreken welke behandeling voor u het beste is. Er zal dan ook uitleg worden gegeven over eventuele vergoeding vanuit uw zorgverzekering. 

Na afloop van het eerste consult maakt u samen met onze doktersassistente een afspraak voor de behandeling. Omdat er veel informatie op u afkomt tijdens het eerste consult zal de assistente u ook schriftelijke informatie meegeven. Zo kunt u thuis nog eens rustig nalezen wat er besproken is. Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht in onze kennisbank. 

Op de dag van de behandeling vragen wij u om uitgerust en op tijd aanwezig te zijn in onze kliniek. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u plaats nemen in onze wachtkamer. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen alle tijd voor u. 

Na de behandeling krijgt u uitleg over de nazorg. In sommige gevallen is het nodig om nogmaals naar de kliniek te komen. De assistente zal dit met u bespreken en indien nodig een vervolgafspraak met u inplannen. 

Stappenplan

Consult met echo
Bespreken resultaten
Opstellen behandelplan
Spatader behandeling
Nazorg en controle

Wilt u weten welke behandeling het beste is voor uw spataderen? 

Uw spataderen laten verwijderen door deze te laten laseren in onze kliniek nabij Arnhem

De specialisten van Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, hebben zeer veel ervaring in het laseren en verwijderen van spataderen.
Wij stellen onze diagnose binnen 1 week, waarna wij u een behandelingsplan voorleggen. De behandeling van uw spataderen door middel van EVLT ofwel endoveneuze laserprocedure begint dan vaak al binnen twee weken. Optimum Clinics heeft alle technieken onder één dak; diagnose door met echo duplex, sclerotherapie, behandeling van de spataderen met een endoveneuze laser, verwijdering van oppervlakkige spataderen door Müller-flebectomie en het verkleven van diepgelegen spataderen door echogeleide FOAM-sclerotherapie.

Uw persoonlijk consult vandaag nog inplannen

Uw consult kan zowel bij ons op de kliniek als op afstand worden gedaan. Een zogeheten beeldconsult heeft als voordeel dat u overal een één-op-één gesprek met uw arts kunt hebben. U bent nooit meer tijd kwijt aan reizen naar uw arts. Pak uw telefoon of laptop, verbind met onze kliniek en leg direct contact! Als u interesse heeft in het laten laseren van uw spataderen of een andere behandeling, neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen op 085-1302796 of door te e-mailen naar info@optimumclinics.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen op onze website voor extra begeleiding. Optimum Clinics in de buurt van Arnhem helpt u graag verder met het verwijderen van uw spataderen!

Laat uw spataderen verwijderen en plan direct een afspraak