fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialisten

Zorg voor alle facetten

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en we richten ons op dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen. Wij staan voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Onze behandelcentra kenmerken zich door hun compacte setting die niet aanvoelt als een ziekenhuis, kleine teams, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling.

5 redenen om voor Optimum Clinics te kiezen

  1. Tijd en aandacht voor iedere patiënt in compacte praktijken
  2. Onze specialisten voor iedereen toegankelijk, dus ook zonder doorverwijzing
  3. Geen wachtlijsten
  4. Een scherper tarief voor behandelingen in vergelijking met ziekenhuizen
  5. Een eigen kwaliteitsteam voor continue optimalisatie van onze dienstverlening

Optimum Clinics: ontstaan vanuit een ideaal

Als jong kind droomde ik er al van dokter te worden, mensen helpen en bijdragen aan de maatschappij. Op mijn dertiende kwam ik zelf in aanraking met dokters door een ongeluk met vuurwerk. Mijn rechter hand was ernstig beschadigd en ik schaamde me diep voor die stommiteit. Door het uitstekende werk en inspanning van de plastisch chirurg destijds herstelde mijn hand én mijn zelfvertrouwen. Vanaf dat moment wist ik dat ik ook mensen het cadeau van zelfvertrouwen wilde geven.

Deze drijfveer werd  tijdens mijn basisopleiding opgemerkt door andere artsen die me kansen hebben gegeven om me breed te ontwikkelen. Maar ook om direct in opleiding te komen tot dermatoloog en te promoveren op ‘communicatie in huid’. Ik ben daar erg dankbaar voor. In die periode, als lid van de ondernemingsraad van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, heb ik het zorglandschap vanuit het oogpunt van bestuurder leren doorgronden en zag ik kansen om zorg anders te organiseren, zowel in het belang van de patiënt als van de medisch specialist.

Een andere kijk op het medisch landschap

Het werd me glashelder dat een ziekenhuis (complexe organisaties) inefficiënt werk en het een hele uitdaging is om met zoveel belanghebbenden veranderingen door te voeren. Als arts heb je een zeer beperkte invloed op de organisatie van de zorg. Het patiënten belang, haar benadering en daarmee de kwaliteit van zorg komt hiermee onbedoeld onder druk te staan.

dr. E.A. de Zwart-Storm, oprichter en dermatoloog

Een ander effect is dat zorg daardoor duurder is. Dit heeft mij overtuigd dat door zorg anders te organiseren veel voordelen te behalen zijn.

Vanuit deze gedachte is Optimum Clinics ontstaan. We zijn een compacte organisatie met korte lijnen. Als arts moet je de vrijheid hebben om ideeën in het voordeel van patiënten uit te werken en uit te voeren. Invloed op de organisatie van zorg met frisse en vernieuwende plannen. Binnen Optimum Clinics werken medisch specialisten intensief samen om kwalitatief hoogwaardige zorg op een slimme manier in te richten en aan te bieden, dichtbij de patiënt.

Ook wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor

Marjolein de Zwart-Storm

Functie: directeur
Bereikbaarheid: 085-1302796.

Introductie

 “Enjoy the things you do, this is how you thrive”
Mijn naam is Marjolein de Zwart-Storm en ik medeoprichter van Optimum Clinics. Mijn belangrijkste aandachtsgebied is HR en ik ben de vertrouwenspersoon binnen onze organisatie. Mijn opleidingen in psychologie en sociale studies hebben mij veel gebracht tijdens mijn loopbaan in de professionele training- en coachingbranche. Bij loopbaanontwikkeling, HR consulting en recruitment staat de persoon en zijn/haar drijfveren altijd centraal. Mensen in hun kracht zetten geeft mij dagelijks energie.

 

Katja Janssen

Functie: office manager
Bereikbaarheid: 085-1302796.

Introductie

Mijn naam is Katja Janssen, aangenaam! Wanneer u een afspraak heeft in ons behandelcentrum in Oosterbeek, ontvang ik u met een heerlijke kop koffie. Ik werk ondertussen 1 jaar met veel plezier bij Optimum Clinics. Door de korte lijnen en ‘can-do’ mentaliteit kan ik mijn ideeën over ontvangst en klantcontact hier ook echt doorvoeren. In de avonduren ben ik regelmatig op de planken te vinden als zangeres, dus wellicht hoor je me een liedje neuriën als je in onze wachtruimte zit.

 

Ook al onze andere collega’s kijken er naar uit u persoonlijk te ontvangen op een van onze locaties.

Wij zijn op zoek naar jou.

Wil je impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest en kwalitatief hoogwaardige zorg hierbij een centrale plek innemen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw visie en idealen. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.