Persoonlijke zorg

Over Optimum Clinics

Zorg voor alle facetten

Wachtkamer Oosterbeek

Zorg voor alle facetten

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en we richten ons op dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen. Sinds kort mogen we hier ook keel-, neus- en oorheelkunde aan toevoegen.

Wij staan voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Onze behandelcentra kenmerken zich door hun compacte setting die niet aanvoelt als een ziekenhuis, kleine teams, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling.

Wij werken zonder contracten van zorgverzekeringen

Dit doen we om een paar goede redenen:

  •   Het is onze strategie om kosten van de gezondheidszorg omlaag te brengen
  •   Goedkoper voor patiënt
  •   Er is geen productieplafond, dus ook geen wachtlijsten
  •   We dwingen onszelf om kritisch te zijn op onnodige kosten
  •   Ongelimiteerd bouwen aan een netwerk voor goede zorg


5 redenen om voor Optimum Clinics te kiezen

1. Tijd en aandacht voor iedere patiënt in compacte praktijken
2. Onze specialisten voor iedereen toegankelijk, dus ook zonder doorverwijzing
3. Geen wachtlijsten
4. Een scherper tarief voor behandelingen in vergelijking met ziekenhuizen
5. Een eigen kwaliteitsteam voor continue optimalisatie van onze dienstverlening
dr. E.A. de Zwart-Storm

Optimum Clinics: ontstaan vanuit een ideaal

Als jong kind droomde ik er al van dokter te worden, mensen helpen en bijdragen aan de maatschappij. Op mijn dertiende kwam ik zelf in aanraking met dokters door een ongeluk met vuurwerk. Mijn rechter hand was ernstig beschadigd en ik schaamde me diep voor die stommiteit. Door het uitstekende werk en inspanning van de plastisch chirurg destijds herstelde mijn hand én mijn zelfvertrouwen. Vanaf dat moment wist ik dat ik ook mensen het cadeau van zelfvertrouwen wilde geven.

Deze drijfveer werd  tijdens mijn basisopleiding opgemerkt door andere artsen die me kansen hebben gegeven om me breed te ontwikkelen. Maar ook om direct in opleiding te komen tot dermatoloog en te promoveren op ‘communicatie in huid’. Ik ben daar erg dankbaar voor. In die periode, als lid van de ondernemingsraad van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, heb ik het zorglandschap vanuit het oogpunt van bestuurder leren doorgronden en zag ik kansen om zorg anders te organiseren, zowel in het belang van de patiënt als van de medisch specialist.

Een andere kijk op het medisch landschap

Het werd me glashelder dat een ziekenhuis (complexe organisaties) inefficiënt werk en het een hele uitdaging is om met zoveel belanghebbenden veranderingen door te voeren. Als arts heb je een zeer beperkte invloed op de organisatie van de zorg. Het patiënten belang, haar benadering en daarmee de kwaliteit van zorg komt hiermee onbedoeld onder druk te staan.

Een ander effect is dat zorg daardoor duurder is. Dit heeft mij overtuigd dat door zorg anders te organiseren veel voordelen te behalen zijn.

Vanuit deze gedachte is Optimum Clinics ontstaan. We zijn een compacte organisatie met korte lijnen. Als arts moet je de vrijheid hebben om ideeën in het voordeel van patiënten uit te werken en uit te voeren. Invloed op de organisatie van zorg met frisse en vernieuwende plannen. Binnen Optimum Clinics werken medisch specialisten intensief samen om kwalitatief hoogwaardige zorg op een slimme manier in te richten en aan te bieden, dichtbij de patiënt.

Ons team

dr. E.A. de Zwart-Storm

dr. Eugene de Zwart-Storm

Dermatoloog

Marjolein de Zwart-Storm

Marjolein de Zwart-Storm

Directeur

Katja Janssen

Katja Janssen

Praktijkmanager

Ester-kwaliteitsmanager

Ester van der Vegt

Kwaliteitsmanager

KNO arts Nijmegen

Anne-Martine de Heer

KNO-arts

Optimum Clinics

Kitty Bodt

Doktersassistente

Missie

Wij staan voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige medisch specialistische zorg, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Onze behandelcentra kenmerken zich door hun compacte setting die niet aanvoelt als een ziekenhuis, kleine teams, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling.

Onze diensten

Dermatologie behandelingen

Huidziekten

Binnen de kortste keren een gezonde huid met hulp van onze experts in de behandeling van acne, eczeem, verdachte moedervlekken en huidkanker.

Spataderbehandelingen

Spataderen

Neem afscheid van vermoeide benen, krampen en oedeem en kies voor een behandeling met de modernste technieken. Vraag het de specialist.

Cosmetische behandelingen

Cosmetiek

Wilt u ook een stralende huid, zonder tekenen van vermoeidheid. Vraag onze cosmetisch dermatoloog om een vrijblijvende gezichtsanalyse.

Keelpijn

Keel

Voor keelklachten kunt u snel terecht bij Optimum Clinics Nijmegen. Hierbij kunt u denken aan een brokgevoel in de keel, slikklachten of problemen met de stembanden

Verstopte neus

Neus

Neusklachten zoals een verstopte neus, reukverlies en snurken kunnen snel worden behandeld bij Optimum Clinics Nijmegen.

oorsuizen

Oren

Merkt u dat u minder hoort, heeft uw audicien u doorverwezen naar een KNO-arts of heeft u klachten zoals oorpijn of oorsuizen? Wij helpen u graag, goed en snel.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ben zeer professioneel geholpen
Ik heb de kliniek bezocht voor eczeem. Was al bij verschillende artsen geweest, helaas zonder resultaat. Ben zeer professioneel geholpen. En uiteraard, het allerbelangrijkste met resultaat! Uiterst vakbekwaam en servicegericht. Hier voel je je geen nummer maar een mens. Ik heb Optimum Clinics ook al vele malen aanbevolen bij familie, vrienden en collega's.
Laura
Ms. Nameless
Add Your Stars
Fijne en vakkundige arts
Fijne en vakkundige arts met internationale ervaring. Een autoriteit in zijn vakgebied. Neemt de tijd voor je en verdiept zich niet alleen in het ziektebeeld, maar luistert ook naar je persoonlijke verhaal en wensen.
Sarah
Ms. Nameless
Add Your Stars
 Binnen 2 dagen terecht
Ik kon met mijn klachten binnen 2 dagen terecht. Wat een vriendelijke mensen werken hier. Een arts die naar je luistert en die direct met oplossingen komt. Je bent geen nummer maar een mens.
Mieke
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil je impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest en kwalitatief hoogwaardige zorg hierbij een centrale plek innemen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw visie en idealen.
arrow_drop_up arrow_drop_down