Maak kennis met: Tatiana Remeniuk

Medewerkster zorgadministratie

Tatiana

"Ik ben dankbaar dat ik in een team van geweldige en vriendelijke mensen ben terechtgekomen"

Soms zijn er omstandigheden die ons dwingen om beslissingen te nemen die we van tevoren nooit gedacht of gepland hadden. Zo verliet ik mijn land op zoek naar een veilige plek en kwam ik in Arnhem terecht. Ineens is mijn leven verdeeld over twee landen; Oekraïne en Nederland. 

Als kind droomde ik ervan om dokter te worden. Toch ging ik economie studeren. Ik werd bankmedewerker en neem nu 16 jaar ervaring op het gebied van analytics en lenen mee.

Ook heb ik in de Oekraïne een creatieve studio gehad voor kinderen. Hier waren we samen bezig met creativiteit en het creëren van vanalles. We hielden ons bezig met onder andere schilderen, beeldhouwen en epoxy. 

Creativiteit helpt mij om het hoofd uit te schakelen en mij af te leiden van analytische gedachten. Ook kinderen zijn belangrijk voor mij. Zij zijn de bloemen van het leven. Als volwassenen kunnen wij veel van hen leren zoals van het leven genieten en open en spontaan zijn. 

De oorlog in Oekraine heeft zijn aanpassingen in mijn leven gemaakt waardoor ik nu hier ben. Ik ben blij dat ik in dit land goede mensen heb ontmoet die mij naar Optimum Clinics verwezen. Ik ben dankbaar dat ik in een team van geweldige en vriendelijke mensen ben terechtgekomen. Vanaf de eerste dag voel ik mij thuis. Met veel plezier ga ik aan het werk en ben ik blij dat mijn kennis en ervaring van pas komen binnen Optimum Clinics.Wist u dat... 

Taiana dol is op vis? Maakt niet uit welke, als het maar vis is

Tatiana wel van een feestje houdt?

Tatiana een zwarte kat heeft die Bucks heet?

Tatiana Nederlands leert? En wij vinden dat ze dat heel erg goed en snel doet?