Werken bij Optimum Clinics

Wie zijn wij?

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en we richten ons op dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen, keel-, neus- en oorheelkunde, gynaecologie, longgeneeskunde en COVID-nazorg. Bij ons zijn zelfstandig medisch specialisten werkzaam waarvoor wij de volledige praktijkvoering faciliteren. We zijn een compacte organisatie, geleid door en voor specialisten, met korte lijnen en een duidelijke focus op het verbeteren van zorg.

Wij geloven in de kracht van samen ondernemen. Medisch specialisten richten zich op de patiënt en het verbeteren van zorg en Optimum Clinics op het praktijkmanagement van A tot Z. Hierdoor kunnen we op een slimme manier samen betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Er staan de komende jaren veel ontwikkelingen in het voordeel van patiënten te gebeuren. Wij zijn een organisatie die deze veranderingen wil faciliteren en versnellen. We beschikken over een sterk netwerk van samenwerkingspartners om behandelcentra te stichten voor praktijkvoering. We hebben de ambitie om met 150 specialisten samen te werken. Hierdoor zijn we groot genoeg om optimaal schaalvoordelen te behalen, maar klein genoeg om slagvaardig te blijven.

Om deze groeiambitie waar te maken, zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandig medisch specialisten of collega’s voor ondersteunende afdelingen.

Vacature: Assistente dermatologie

28-32 uur


In verband met toegenomen drukte zijn wij met spoed op zoek naar een doktersassistente voor onze locatie Oosterbeek:


Ben jij een enthousiaste doktersassistente of bijna klaar met je opleiding tot doktersassistente? Heb je hart voor het vak maar vooral ook voor onze patiënten? Dan zoeken wij jou!


Jouw uitdaging:
Als doktersassistente ben je het gezicht voor en achter de schermen van onze dermatologie kliniek. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de polikliniek optimaal functioneert. Je bent verantwoordelijk voor het totale proces rondom het spreekuur.Als doktersassistente:
 • Sta je patiënten te woord aan de telefoon
 • Verricht je balie werkzaamheden
 • Ben je verantwoordelijk voor het vlot verlopen van het spreekuur
 • Assisteer je de dermatoloog bij onderzoeken en kleine ingrepen
 • Voer je zelfstandig allergietesten uit, verwijder je hechtingen en nog veel meer


Wij zien een toekomst met kansen. Bouw jij mee?


Waar ga je werken?
Je werkt voor Optimum Clinics Oosterbeek. Een compacte kliniek, groot genoeg om je te ontwikkelen maar klein genoeg voor korte communicatielijnen en een informele sfeer. Je krijgt hier de kans om mee te bouwen aan het succes van een van onze klinieken. Dat is een hele mooie uitdaging maar brengt wel de nodige hectiek met zich mee. We werken hard maar je krijgt er ook zeker wat voor terug zoals een hecht team om je heen, doorgroeimogelijkheden en:
 • Marktconform salaris
 • 8,3% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Wat breng je mee?
Je bent enthousiast, klantgericht, proactief en je beschikt over een vriendelijke uitstraling. Goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je goed aanpassen aan de wisselende werkdruk.Daarnaast:
 • Beschik je over een diploma doktersassistente niveau 4 of ben je hiermee bijna klaar
 • Heb je ervaring/affiniteit met dermatologie
 • Heb je ervaring met ICT systemen
 • Ben je flexibel ten aanzien van je werktijden
 • Callcenter ervaring is een pre


Ben je nu net zo enthousiast als wij? Mail dan direct naar kjanssen@optimumclinics.nl


Ben je enthousiast maar voldoe je niet aan alle voorwaarden? Ook dan zien we graag je reactie!

Twijfels of vragen? Bel dan naar 085-130279Overige vacatures

 • Dermatoloog, locatie Oost of Zuid Nederland
 • Medisch specialisten met ambitie, locatie Oost of Zuid Nederland


Contact

Ieder verhaal is uniek. Van gedachte wisselen over de volgende stap? Met enthousiasme verkennen we graag met jou de mogelijkheden om samen te ondernemen. Stuur een bericht naar info@optimumclinics.nl, met een korte toelichting wat je graag zou willen bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het online contactformulier is ook een makkelijke manier om snel met ons in contact te komen.

Neem contact op