Werken bij Optimum Clinics

Wie zijn wij?

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en we richten ons op dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen, keel-, neus- en oorheelkunde, gynaecologie, longgeneeskunde en COVID-nazorg. Bij ons zijn zelfstandig medisch specialisten werkzaam waarvoor wij de volledige praktijkvoering faciliteren. We zijn een compacte organisatie, geleid door en voor specialisten, met korte lijnen en een duidelijke focus op het verbeteren van zorg.

Wij geloven in de kracht van samen ondernemen. Medisch specialisten richten zich op de patiënt en het verbeteren van zorg en Optimum Clinics op het praktijkmanagement van A tot Z. Hierdoor kunnen we op een slimme manier samen betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Er staan de komende jaren veel ontwikkelingen in het voordeel van patiënten te gebeuren. Wij zijn een organisatie die deze veranderingen wil faciliteren en versnellen. We beschikken over een sterk netwerk van samenwerkingspartners om behandelcentra te stichten voor praktijkvoering. We hebben de ambitie om met 150 specialisten samen te werken. Hierdoor zijn we groot genoeg om optimaal schaalvoordelen te behalen, maar klein genoeg om slagvaardig te blijven.

Om deze groeiambitie waar te maken, zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandig medisch specialisten of collega’s voor ondersteunende afdelingen.

Vacature: Assistente KNO (18-24 uur)

Voor onze kleinschalige KNO-poli zijn wij op zoek naar een assistente die onze patiënten op hun gemak kan stellen en veel wil leren. 


Wat wordt jouw uitdaging?

Als assistente ben je het gezicht van onze KNO-kliniek. Omdat je samen met onze KNO-arts zorgt dat de kliniek optimaal functioneert heb je uitdagende taken en verantwoordelijkheden. Hierin word je begeleid en krijg je de kans om veel te leren.

Je gaat o.a.:

 • Patienten ontvangen
 • Baliewerkzaamheden verrichten
 • De KNO-arts ondersteunen
 • Hoortesten uitvoeren
 • Allergietesten uitvoeren


Wij zien een toekomt met kansen. Bouw jij mee?


Waar ga je werken?

Je werkt voor Optimum Clinics Nijmegen. Een compacte kliniek, groot genoeg om je te ontwikkelen maar klein genoeg voor korte communicatielijnen. 

Optimum Clinics Nijmegen biedt zorg op het gebied van Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Dermatologie, Cosmetische Dermatologie en Flebologie en is onderdeel van Optimum Clinics. Voor meer informatie over Optimum Clinics verwijzen we je naar www.optimumclinics.nl


Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Optimum Clinics Nijmegen krijg je de kans om mee te bouwen aan het succes van een van de klinieken van Optimum Clinics. Het is een jonge kliniek die haar eenjarig bestaan binnenkort mag vieren. Hierdoor kunnen we je een uitdagende functie bieden waarin je alle ruimte krijgt om te groeien en te leren. We bieden in eerste instantie een contract aan voor een jaar met daarnaast:

 • Een marktconform salaris
 • 8,3% vakantietoeslag
 • Een eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Wat breng je mee?

Je bent enthousiast, klantgericht, proactief en je beschikt over een vriendelijke uitstraling. Goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je goed aanpassen aan de wisselende werkdruk. De patient staat voor jou altijd op de eerste plaats. Daarnaast:

 • Beschik je over MBO-4 werk-en denkniveau
 • Heb je ervaring met verschillende ICT systemen
 • Ben je zelfstandig
 • Ben je bereid om te leren


Hebben we je interesse gewekt?

We zien graag een motivatie en cv in onze mailbox: info@optimumclinics.nl

Heb je nog vragen? Bel dan naar 085-1302796


Deze vacature heeft geen vaste einddatum. We sluiten de vacature zodra we een geschikte doktersassistente gevonden hebben. Dit doen wij helemaal zelf dus acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is dan ook zinloos.  

Overige vacatures

 • Dermatoloog, locatie Oost of Zuid Nederland
 • Plastisch Chirurg, locatie Oost of Zuid Nederland
 • Junior Projectmedewerker, Locatie Oosterbeek
 • Medisch specialisten met ambitie, locatie Oost of Zuid Nederland


Contact

Ieder verhaal is uniek. Van gedachte wisselen over de volgende stap? Met enthousiasme verkennen we graag met jou de mogelijkheden om samen te ondernemen. Stuur een bericht naar info@optimumclinics.nl, met een korte toelichting wat je graag zou willen bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het online contactformulier is ook een makkelijke manier om snel met ons in contact te komen.

Neem contact op

[gravityform id="1" title="false" description="false"]