Werken bij Optimum Clinics

Wie zijn wij?

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en we richten ons op dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen, keel-, neus- en oorheelkunde, gynaecologie, longgeneeskunde en COVID-nazorg. Bij ons zijn zelfstandig medisch specialisten werkzaam waarvoor wij de volledige praktijkvoering faciliteren. We zijn een compacte organisatie, geleid door en voor specialisten, met korte lijnen en een duidelijke focus op het verbeteren van zorg.

Wij geloven in de kracht van samen ondernemen. Medisch specialisten richten zich op de patiënt en het verbeteren van zorg en Optimum Clinics op het praktijkmanagement van A tot Z. Hierdoor kunnen we op een slimme manier samen betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden, zonder wachtlijsten en dichtbij de patiënt.

Er staan de komende jaren veel ontwikkelingen in het voordeel van patiënten te gebeuren. Wij zijn een organisatie die deze veranderingen wil faciliteren en versnellen. We beschikken over een sterk netwerk van samenwerkingspartners om behandelcentra te stichten voor praktijkvoering. We hebben de ambitie om met 150 specialisten samen te werken. Hierdoor zijn we groot genoeg om optimaal schaalvoordelen te behalen, maar klein genoeg om slagvaardig te blijven.

Om deze groeiambitie waar te maken, zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandig medisch specialisten of collega’s voor ondersteunende afdelingen.

Overige vacatures

  • Dermatoloog, locatie Oost of Zuid Nederland
  • Medisch specialisten met ambitie, locatie Oost of Zuid Nederland


Contact

Ieder verhaal is uniek. Van gedachte wisselen over de volgende stap? Met enthousiasme verkennen we graag met jou de mogelijkheden om samen te ondernemen. Stuur een bericht naar info@optimumclinics.nl, met een korte toelichting wat je graag zou willen bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het online contactformulier is ook een makkelijke manier om snel met ons in contact te komen.

Neem contact op