Persoonlijke zorg

Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met u in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Wij zijn weer open!

De klantenservice van Optimum Clinics staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden; telefonisch of per email. Of het nu gaat over het maken van een afspraak, het bespreken van een behandeling of een vraag over de factuur. Onze medewerkers van de klantenservice nemen de tijd voor u en informeren u over de alle facetten van een behandeling. 


Deze corona-tijden vragen om duidelijke spelregels om u als patiënt en ons personeel gezond te houden. Draagt u in elk geval tijdens een kliniek bezoek een mondkapje. We hebben gemerkt dat mensen zich veiliger voelen in een compacte kliniek. Wilt u weten waarom dat is en de volledige spelregels nalezen?Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens


Of vind ons op social media

Servicegericht in Uw voordeel

Nieuwe patiënten

Met een verwijsbrief van uw huisarts gericht aan Optimum Clinics wordt de zorg net als in een ziekenhuis vergoed, uw eigen risico uitgezonderd.

Spoedgevallen

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen, ook in het weekend. Bel buiten kantooruren het spoednummer: 085-1307264

Bereikbaarheid

Tussen 9 en 17 zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Alternatief kunt u ons mailen op info@optimumclinics.nl

Bent u onverwacht verhinderd?

Neem dan 48 uur van tevoren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de vrijgekomen plek aanbieden. De behandelcentra zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-1302796

Onze behandelcentra

Optimum Clinics Oosterbeek

Optimum Clinics Oosterbeek

Behandelcentrum
Het gezondheidsplein Denekamp

Optimum Clinics Denekamp

Behandelcentrum
Huisartspraktijk Schuurman & Teunissen

Optimum Clinics Dinxperlo

Spreekuur locatie
Gezondheidscentrum Reinhart

Optimum Clinics Duiven

Spreekuur locatie

Is een verwijsbrief nodig?

Medische zorg met een verwijzing voor door uw zorgverzekeraar vergoed. Uw huisarts kan u digitaal verwijzen via Zorgdomein, of u kunt een papieren verwijsbrief meebrengen tijdens uw eerste consult. Omdat wij een on-gecontracteerde zorgaanbieder zijn ontvangt u van ons een factuur die u zelf indient bij uw verzekeraar. Dit gaat tegenwoordig snel en gemakkelijk. U helpt ons hiermee om een volwassen praktijk op te bouwen. Lees meer over hoe de verzekerde zorg bij Optimum Clinics is geregeld. 

Voor een cosmetische zorg heeft u geen verwijzing nodig. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie, of een vrijblijvend consult met een van onze specialisten. 

Beeldconsult

Beeldconsult, altijd en overal

Nadat u de eerste keer bij de specialist bent geweest biedt Optimum Clinics de mogelijkheid voor een beeldconsult. Dit kan u waardevolle tijd schelen omdat u geen vrij hoeft te nemen van uw werk om naar de kliniek te komen. Uw specialist zal tijdens het eerste consult de inschatting maken of u hiervoor in aanmerking komt. U kunt altijd een beeldconsult aanvragen via de klantenservice.
Veilig mailen met zorgmail

Veilig communiceren wordt makkelijk

Optimum Clinics maakt gebruik van Zorgmail voor het veilig versturen van emails. Dit betekent dat emails versleuteld worden verstuurd, zodat niemand ongevraagd kan meelezen. 

Stuur NOOIT zomaar gevoelige informatie via de email. Stuur ons een mail, of vul het contactformulier in met het verzoek voor een veilige email. Vermeld daarbij uw mobiele nummer. Wij sturen u binnen 1 werkdag een beveiligde email, waar u op kunt reageren en uw bestanden/ gevoelige informatie veilig naar ons kunt sturen.

Vraag een beveiligde email aan 
Informatie over cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down