fbpx

Contact

De klantenservice van Optimum Clinics staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden; telefonische of per email. Of het nu gaat over het maken van een afspraak, het bespreken van een behandeling of een vraag over de factuur. Onze medewerkers van de klantenservice nemen de tijd voor u en informeren u over de alle facetten van een behandeling. 

Optimum Clinics houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus nauw in de gaten. 

Vanzelfsprekend met als uitgangspunt de veiligheid voor onze patiënten en medewerkers. De spreekuren in gezondheidscentra zijn geannuleerd en afspraken worden omgezet naar beeld- en belconsulten of verplaatst naar een datum na 6 april. Strikt noodzakelijke behandelingen vinden doorgang op onze kliniek locatie in Oosterbeek.

Neem vandaag contact met ons op

Neem telefonisch contact op met 085 1302796

Maandag tijdelijk gesloten i.v.m. praktijkmanagement, dinsdag  tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9:00-17 :00.  

Ben je bij ons in behandeling en is er sprake is van medische spoedBel dan het spoednummer 085-1307264.  Daar kunt u ons ook buiten de openingstijden van de klantenservice 24 uur per dag bereiken.

Bent u onverwacht verhinderd? Neem dan 48 uur van tevoren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de vrijgekomen plek aanbieden. De behandelcentra zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 1302796. 

Beeldconsult

Nadat u de eerste keer bij de specialist bent geweest biedt Optimum Clinics de mogelijkheid voor een beeldconsult. Dit kan u waardevolle tijd schelen omdat u geen vrij hoeft te nemen van uw werk om naar de kliniek te komen. Uw specialist zal tijdens het eerste consult de inschatting maken of u hiervoor in aanmerking komt. U kunt altijd een beeldconsult aanvragen via de klantenservice. 

Verwijzers informatie

Medische zorg met een verwijzing voor door uw zorgverzekeraar vergoed. Uw huisarts kan u digitaal verwijzen via Zorgdomein, of u kunt een papieren verwijsbrief meebrengen tijdens uw eerste consult. Omdat wij een on-gecontracteerde zorgaanbieder zijn ontvangt u van ons een factuur die u zelf indient bij uw verzekeraar. Dit gaat tegenwoordig snel en gemakkelijk. U helpt ons hiermee om een volwassen praktijk op te bouwen. Lees meer over hoe de verzekerde zorg bij Optimum Clinics is geregeld. 

Voor een cosmetische zorg heeft u geen verwijzing nodig. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie, of een vrijblijvend consult met een van onze specialisten.  

 

Veilig communiceren wordt eenvoudig

Optimum Clinics maakt gebruik van Zorgmail voor het veilig versturen van emails. Dit betekent dat emails versleuteld worden verstuurd, zodat niemand ongevraagd kan meelezen. 

Stuur NOOIT zomaar gevoelige informatie via de email. Stuur ons een mail, of vul het contactformulier in met het verzoek voor een veilige email. Vermeld daarbij uw mobiele nummer. Wij sturen u binnen 1 werkdag een beveiligde email, waar u op kunt reageren en uw bestanden/ gevoelige informatie veilig naar ons kunt sturen.

Onze behandelcentra en spreekuurlocaties

Optimum Clinics Oosterbeek

Optimum Clinics Oosterbeek

Behandelcentrum

Utrechtseweg 159-C
6862 AH Oosterbeek

Het Gezondheidsplein

Optimum Clinics Denekamp

Spreekuurlocatie

Oldenzaalsestraat 12-A
7591 GM Denekamp 

Optimum Clinics Dinxperlo

Spreekuurlocatie

Nieuwstraat 2-A
7091 DG Dinxperlo

Correspondentieadres voor alle behandelcentra: Postbus 102, 6860 AC, Oosterbeek.

Mis niks en blijf op de hoogte

Connect met Optimum Clinics via social media:

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. 

We houden niet van spam en zullen je gegevens nooit met iemand anders delen. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.