Maak kennis met: Ester van der Vegt

Kwaliteitsmanager

Ester-kwaliteitsmanager

Zorg voor communicatie

Communicatie en de zorg. Ze hebben altijd mijn aandacht gehad en een keuze maken tussen beide branches heeft mij heel wat twijfels en zorgen gebracht. 

Na mijn studie communicatie was het vrijwel onmogelijk om hier direct een baan in te vinden. Via via ben ik "per ongeluk" in aanraking gekomen met de farmaceutische industrie. Na een korte medische basisopleiding en een opleiding in alle wet- en regelgeving die hierbij komt kijken, ben ik gestart als rayonmanager. 

Bij meerdere bedrijven heb ik werkzaam mogen zijn. Het was regelmatig pittig maar ik heb altijd veel plezier en motivatie gehaald uit het steeds weer veel leren over verschillende ziektebeelden en het contact met de artsen. Patiënten helpen door artsen te informeren over een ziektebeeld en welke behandelingen daarbij mogelijk waren was mijn grote drijfveer. 

Helaas werd het vak van rayonmanager voor mij de laatste jaren niet leuker. Door de enorme druk en het negatieve imago heb ik de keuze gemaakt om te stoppen. Wederom stond ik voor de keuze of ik de kant van sales/communicatie/marketing op ging of juist iets in de zorg wilde.

Hoe mooi is het dat ik nu bezig kan zijn op al deze vlakken?! Door middel van marketing en communicatie mag ik binnen Optimum Clinics bijdragen aan het mooier, makkelijker, sneller en persoonlijker maken van zorg. 

Wist u dat... 

Ester alle blogs schrijft die u op de website vindt?

Ester geen Arnhems meisje is maar een Achterhoeks meisje?

Ester op vergaderdagen altijd eerst langs Starbucks rijdt?

De kat van Ester dezelfde naam draagt als de man van Katja?