optimum clinics nijmegen

Optimum Clinics Nijmegen

U vindt hier alle praktische informatie over het behandelcentrum

Optimum Clinics Nijmegen

Waarvoor kunt u terecht in Nijmegen?

  • Keel-, neus en oorheelkunde
  • OSAS (snurken en slaapapneu)
  • Allergie (inhalatieallergie)

Over het behandelcentrum

Welkom bij Optimum Clinics Nijmegen. Wij staan met veel plezier klaar om u te helpen. U kunt bij ons terecht voor vragen over KNO aandoeningen en behandelingen.

Optimum Clinics Nijmegen is gevestigd in het Medisch Centrum Nijmegen Oost, op de plek waar jarenlang de verloskundigen praktijk hebben gehouden. 

Uw vragen beantwoord tijdens het consult

Een KNO-aandoening kan best vervelend zijn en veel vragen oproepen. Daarom nemen wij de tijd om u alles goed uit te leggen. Zo zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent en we samen keuzes kunnen maken ten aanzien van de behandeling.  Dit komt uw gezondheid ten goede. Op onze website is al veel informatie te vinden over de verschillende aandoeningen en behandelingen. Is er onverhoopt toch nog iets onduidelijk? Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Samenwerking met uw huisarts

Uw huisarts heeft uw klachten onderzocht en samen met u besloten u door te verwijzen voor een consult of behandeling. Hiervoor ontvangen wij een verwijsbrief met relevante informatie. Voor cosmetische consultaties is geen verwijzing nodig. Wanneer u bent verwezen nemen wij de zorg over en informeren wij de huisarts over uw behandeling. Wanneer nodig overleggen wij met de huisarts om uw behandeling goed af te stemmen. Zo zorgen wij ervoor dat u precies die zorg krijgt die u nodig heeft.


Praktijkhouder

KNO arts Nijmegen

dr. Anne-Martine de Heer, KNO-arts

BIG-nummer 19066557501

Openingstijden

Ma  9:00 uur - 15:00 uur

Di    9:00 uur - 15:00 uur

Wo  alleen telefonisch bereikbaar

Do   9:00 uur - 15:00 uur

Vr   alleen telefonisch bereikbaar

Za   Gesloten

Zo   Gesloten

Adres

Optimum Clinics Nijmegen
Berg en Dalseweg 63

6522 BB Nijmegen

Tel: 085-1302796

Parkeren

In dit gedeelte van Nijmegen is het betaald parkeren. In de straat naast de kliniek is vrijwel altijd plek. Aan de achterzijde van het gebouw is de invaliden ingang. 

Spoed

Wanneer er buiten kantooruren sprake is van spoed belt u met het spoednummer 085 -130 7264

Wat patienten over ons zeggen

Laura
Laura
Ik heb de kliniek bezocht voor eczeem. Was al bij verschillende artsen geweest, helaas zonder resultaat. Ben zeer professioneel geholpen. En uiteraard, het allerbelangrijkste met resultaat! Uiterst vakbekwaam en servicegericht. Hier voel je je geen nummer maar een mens. Ik heb Optimum Clinics ook al vele malen aanbevolen bij familie, vrienden en collega's.
Mieke
Mieke
Ik kon met mijn klachten binnen 2 dagen terecht. Wat een vriendelijke mensen werken hier. Een arts die naar je luistert en die direct met oplossingen komt. Je bent geen nummer maar een mens.
Sarah
Sarah
Fijne en vakkundige arts met internationale ervaring. Een autoriteit in zijn vakgebied. Neemt de tijd voor je en verdiept zich niet alleen in het ziektebeeld, maar luistert ook naar je persoonlijke verhaal en wensen.
Frank
Frank

Ik kon snel terecht voor mijn huidklachten. De diagnose was binnen enkele dagen bevestigd. Het zorgprogramma was van enorm toegevoegde waarde tijdens mijn behandeling.