Waarom is hulp bij slechthorendheid belangrijk?

Slechthorendheid kan enorm beperkend zijn. Hulp inschakelen bij slechthorendheid en een behandeling tegen het gehoorverlies starten is daarom erg belangrijk.

Gehoorverlies zorgt er voor dat u steeds minder gaat horen waardoor u mensen vaak slecht of niet verstaat. Er kan schaamte ontstaan om steeds "Wat zegt u?" te vragen waardoor gesprekken worden vermeden. Ook omgevingsgeluiden kunnen erg hinderlijk worden en het volgen van een gesprek in de weg staan. De kans is dan ook groot dat iemand die last heeft van slechthorendheid steeds meer sociale situaties gaat ontwijken. Eenzaamheid en depressieve gevoelens liggen dan op de loer. Het is van belang dat u op tijd hulp zoekt. Bij Optimum Clinics in Nijmegen kunt u al snel duidelijkheid krijgen. Vaak kunt u binnen een paar dagen al terecht voor een onderzoek bij onze zeer ervaren KNO-arts. 

Wilt u meer informatie over gehoorverlies, download dan ons e-book "Het Hoorboek"

behandeling bij gehoorverlies hulp bij slechter horen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Onze KNO-arts heeft jarenlange ervaring op het geboed van keel-, neus- en oorklachten

Waaruit bestaat de behandeling van gehoorverlies?

Welke behandeling het meest geschikt is hangt samen met het soort gehoorverlies. Veruit het meeste gehoorverlies valt onder het zogenaamde perceptief gehoorverlies. De behandeling van deze vorm van gehoorverlies gebeurt door de geluiden om ons heen versterkt aan te bieden. Dit kan door een hoortoestel. Kijk hier voor meer informatie of maak direct een afspraak om te kijken wat er tegen uw gehoorverlies gedaan kan worden.


Laat uw gehoor beoordelen door onze ervaren KNO-arts in Nijmegen

Bent u benieuwd hoe het met uw gehoor gesteld is en wilt u weten of u voor een hulpmiddel in aanmerking komt? Onze KNO-arts is gespecialiseerd in gehoorproblemen en helpt u graag. Wij kennen geen wachtlijsten. Maak dus direct een afspraak en u kunt binnen een paar dagen al uw gehoor laten testen.

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag via een van de volgende opties:

Telefoon: 085-1302796

E-mail: info@optimumclinics.nl

Chat: www.optimumclinics.nlPlan hier uw consult

[gravityform id="1" title="false" description="false"]