Een bovenooglidcorrectie laten doen nabij Arnhem

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

Wilt u uw oogleden laten liften, kiest u dan voor een bovenooglidcorrectie. Deze procedure houdt het verwijderen en herpositioneren van overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden in. Bij een bovenooglidcorrectie wordt de incisie gemaakt, verborgen in de natuurlijke ooglidplooi. Zo kunnen wij uw oogleden liften zonder dat u daar een in het oog springend litteken aan overhoudt.

Bovenooglidcorrectie
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Bovenooglidcorrectie voor esthetiek en gezichtsverbetering

Onze arts zal u mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Er wordt altijd minimaal een week bedenktijd aangehouden tussen het consult en de daadwerkelijke procedure. Voordat de ingreep plaatsvindt ondertekent u een toestemmingsformulier waarmee u instemt met de operatie en wordt de factuur voldaan. Na het beantwoorden van eventuele vragen volgt daarop de daadwerkelijke ingreep. Patiënten kiezen vaak voor een ooglidcorrectie in combinatie met andere rimpel behandelingen.

Een professionele, efficiënte procedure

In rechtop zittende houding wordt het overtollige huidweefsel boven uw te liften oogleden zorgvuldig afgetekend en wordt uw oog verdoofd met een druppel verdovingsvloeistof. Daarna volgt desinfectie met jodium, of een alternatief desinfectans als u hiervoor allergisch bent. Voorts wordt uw gezicht steriel afgedekt en uw huid verder verdoofd door middel van een injectie met verdovingsvloeistof. Overtollig huid-, spier- en vetweefsel wordt vervolgens chirurgisch verwijderd. Indien nodig worden enkele bloedvaatjes dicht gebrand. De wond wordt gehecht en afgedekt met steristrip-pleisters en de ogen gekoeld om nabloeding te beperken. De totale behandeling zal ongeveer zestig minuten duren. Een week na de behandeling wordt u teruggezien voor wondcontrole en het verwijderen van de hechtingen, met de laatste nacontrole drie maanden na de behandeling.

Neem vandaag nog contact met ons op

Optimum Clinics in Oosterbeek is uw kliniek bij uitstek voor het laten doen van een mooie bovenooglidcorrectie! Als u geïnteresseerd bent in het liften van uw oogleden of verdere vragen heeft, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Dit doet u telefonisch via 085-1302796 of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Op onze website vindt u ons contactformulier, deze kunt u voor dezelfde doeleinden gebruiken. Graag tot ziens bij Optimum Clinics!