Ga naar dé cosmetisch dermatoloog nabij Arnhem

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

Onze cosmetisch dermatoloog in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem, zorgt ervoor dat u weer met veel zelfvertrouwen rondloopt. Cosmetische dermatologie is een brede term die kan gaan van het opvullen van lippen tot oplossingen vinden voor vervelende rimpels. Wanneer u ouder wordt, kunt u misschien onzeker zijn over bepaalde ontwikkelingen in uw lichaam. Bij sommige mensen zorgt dat ervoor dat ze over niets anders meer denken, waardoor ze niet meer goed in hun vel zitten. Een bezoek bij een cosmetisch dermatoloog zorgt ervoor dat u informatie krijgt over mogelijke, kleinschalige ingrepen die een wereld van verschil maken.
Cosmetische behandelingen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Uw ongemakken opgelost door de cosmetisch dermatoloog in onze kliniek nabij Arnhem

Cosmetische dermatologie beschikt over bijzonder veel verschillende behandelingsmogelijkheden. Zo kan de cosmetisch dermatoloog in onze praktijk bij Arnhem gebruikmaken van onder andere fillers, injectables of een CO2 laser. Iedere methode is natuurlijk afhankelijk van het soort correctie met betrekking tot cosmetische dermatologie. Mensen merken bijvoorbeeld vaak dat de lippen verdunnen wanneer ze ouder worden. De dermatoloog van Optimum Clinics is bijzonder ervaren met lipfillers, waarbij we volledig naar uw wensen werken. Een CO2 laser zetten we in bij de meeste oneffenheden op de huid. Zo kunt u littekens hebben door een eerdere ingreep, bolvormige moedervlekken of pigmentvlekjes die u liever niet ziet. Door met een CO2 laser te werken, creëren we een situatie waarin het natuurlijk helingsproces van uw huid in actie komt. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over onnatuurlijke, chemische stoffen die weleens voorkomen in de cosmetische dermatologie.

Door ons zit u weer lekker in uw vel

Een bezoek aan een cosmetisch dermatoloog bij ons in Oosterbeek, nabij Arnhem, kan uw zorgen misschien wel laten verdwijnen. Maak daarom een afspraak door te bellen naar 085-1302796, een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl, of ons online contactformulier in te vullen. Ons vriendelijke personeel informeert u graag over de vele mogelijkheden in de cosmetische dermatologie.