Even voorstellen: Anne-Martine, onze KNO-arts voor de vestiging Nijmegen
23 februari 2021 

Even voorstellen: Anne-Martine, onze KNO-arts voor de vestiging Nijmegen

Maart 2021 opent onze nieuwe vestiging in Medisch Centrum Nijmegen Oost. Naast dermatologie zullen wij daar vooral zorg gaan verlenen op het gebied van KNO. Wie leidt daar de vestiging?

Maak kennis met onze KNO-arts

KNO arts Nijmegen

Mijn naam is Anne-Martine de Heer. Voor ik hier in de regio ben komen wonen, heb ik geneeskunde gestudeerd in Groningen. Daarna heb ik in Kaapstad en San Francisco onderzoek gedaan op het gebied van KNO. In 2007 ben ik in het Radboud UMC Nijmegen gestart met de specialisatie Keel-Neus-Oorheelkunde. In die jaren heb ik ook een promotieonderzoek op het gebied van erfelijke slechthorendheid uitgevoerd.

Nadat ik de opleiding tot KNO-arts heb afgerond, heb ik mij verder verdiept in de oorheelkunde middels een fellowship aan het European Institute for Otorhinolaryngology in Antwerpen.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende ziekenhuizen in Nederland gewerkt en heb daar veel ervaring op kunnen doen. Ik werk graag in een kleinschalige setting waarin er voldoende tijd en aandacht is voor de patiënten en er korte wachttijden zijn.

Het leuke aan het KNO vak vind ik dat de patiënten die ik zie van elke leeftijdscategorie kunnen zijn, met elk hun eigen karakteristieken. De redenen van verwijzing kunnen erg uiteen lopen. Vaak kun je als KNO-arts zelf het hele traject van diagnose tot behandeling uitvoeren. Zo blijf ik zelf bij iedere patiënt betrokken en kan ik persoonlijke aandacht geven.

Wat ga ik doen?

Patiënten kunnen bij mij terecht voor laag complexe en niet acute KNO-zorg. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld klachten omtrent gehoorverlies, oorsuizen, een brokgevoel in de keel of neusklachten zoals allergie en neusobstructie.

Ik ga op korte termijn zorg verlenen. De wachttijden in de ziekenhuizen kunnen lang zijn. Wij kennen geen wachttijden en ik kan dan ook al binnen een paar dagen uw klachten beoordelen en, indien nodig, behandelen.

Ook ga ik er voor zorgdragen dat u steeds door dezelfde arts gezien wordt. We werken in een kleinschalige setting waardoor we persoonlijke aandacht kunnen geven en ruim de tijd kunnen nemen voor alle patiënten.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact  op via onze website of via 085-1302796

Wij helpen u graag met al uw vragen op het gebied van KNO en Dermatologie!

Over de schrijver
Als kwaliteitsmanager binnen Optimum Clinics zorg ik voor de optimale communicatie tussen patiënten, zorgverleners, huisartsen en andere verwijzers. Hierbij kun je denken aan het schrijven van een blog of het organiseren van een nascholing. Op die manier verloopt alles soepel en blijft iedereen goed geïnformeerd.
Reactie plaatsen