Optimum Clinics opent nieuwe vestiging in Nijmegen. Naast dermatologie nu ook KNO.
10 februari 2021 

Optimum Clinics opent nieuwe vestiging in Nijmegen. Naast dermatologie nu ook KNO.

U kunt nu ook voor KNO terecht bij Optimum Clinics.

In maart 2021 openen wij een nieuwe vestiging. Naast Oosterbeek, Duiven, Dinxperlo en Denekamp kunt u vanaf half maart ook in Nijmegen bij ons terecht. En niet alleen voor dermatologie. Met de komst van KNO-arts Anne-Martine de Heer kunnen we u nu ook van dienst zijn bij klachten op het gebied keel, neus en oren.

Wat zijn de voordelen voor u?

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt dus al binnen een aantal dagen terecht voor een beoordeling van uw klachten. Mocht een behandeling nodig zijn dan kan ook deze snel worden uitgevoerd. Wanneer u bijvoorbeeld een operatie nodig heeft dan kunnen wij u doorsturen naar het ziekenhuis. De lijnen zijn kort waardoor u ook dan goed en snel geholpen wordt.

Wij werken in kleine teams met een vast aanspreekpunt. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk binnen onze klinieken. Uw arts kent u en uw klachten. Daarnaast hebben en nemen wij ruim de tijd voor u.

Binnen KNO bieden wij vergoede zorg. Dit bieden wij veelal aan voor een scherper tarief. Dit kan voor u gunstig zijn wanneer er aanspraak moet worden gemaakt op uw eigen risico.

Wij hebben korte lijnen met de huisartsen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en is uw huisarts altijd goed en snel op de hoogte van uw behandeling bij Optimum Clinics.

Meer informatie

Onze nieuwe vestiging kunt u vanaf maart 2021 vinden in het Medisch Centrum Nijmegen Oost aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen.

We zijn nog druk bezig om de website te optimaliseren maar voor de belangrijkste informatie kunt u al terecht op www.optimumclinics.nl

Heeft u vragen of wilt u alvast een afspraak plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085-1302796

Over de schrijver
Als kwaliteitsmanager binnen Optimum Clinics zorg ik voor de optimale communicatie tussen patiënten, zorgverleners, huisartsen en andere verwijzers. Hierbij kun je denken aan het schrijven van een blog of het organiseren van een nascholing. Op die manier verloopt alles soepel en blijft iedereen goed geïnformeerd.
Reactie plaatsen