Nieuwe richtlijn bezoek Optimum Clinics

Optimum Clinics houdt de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauw in de gaten. Vanzelfsprekend met als belangrijkste uitgangspunt de veiligheid van onze patiënten én medewerkers.

Heeft u klachten? Blijf thuis!

Wanneer u klachten heeft zoals niesen, hoesten of koorts dan verzoeken wij u om thuis te blijven. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085-1302796 om uw afspraak te verplaatsen. 

Was regelmatig uw handen, ook bij binnenkomst in de kliniek.

Om verspreiding te beperken is het belangrijk regelmatig uw handen te wassen. In onze kliniek vindt u op verschillende plekken middelen om uw handen te desinfecteren. Wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.

Houd afstand, waar mogelijk.

Wij willen u vragen om voldoende afstand te houden van andere patiënten en onze medewerkers. Tijdens een behandeling of onderzoek is dit vaak niet haalbaar. Onze artsen en assistentes hebben beschermende maatregelen getroffen en kunnen u veilig onderzoeken of behandelen. 

Draag een mondkapje.

Ter bescherming van uzelf, andere patiënten en onze medewerkers vragen wij u een mondkapje te dragen. I.v.m. kwetsbare patiënten en omdat we niet altijd in staat zijn om afstand te houden, hebben wij besloten het dragen van een mondkapje voort te zetten voor zowel onszelf als onze patiënten. 

Stay safe!

Uiteraard willen wij dat u en wij gezond blijven. Daar doen wij alles aan. Wij volgen alle richtlijnen en zetten zelfs nog een stapje extra. Doordat wij in een kleinschalige setting werken, heeft u minder contact met andere patiënten en is afstand houden tot andere patiënten met gemak te doen. 

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. 

Indien u het prettiger vindt om thuis te blijven kunt u via onze klantenservice vragen of het voor u mogelijk is om een beeldconsult in te plannen.