Persbericht: Nijmegen krijgt eerste zelfstandige KNO kliniek
02 maart 2021 

Persbericht: Nijmegen krijgt eerste zelfstandige KNO kliniek

Eerste zelfstandige KNO-kliniek opent maart 2021 in Nijmegen

Nijmegen krijgt in maart 2021 haar eerste zelfstandige KNO-kliniek. Er zijn geen wachtlijsten en patienten kunnen binnen een paar dagen al terecht voor klachten aan neus, keel of oren. Een kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht en tijd nemen voor de patient voorop staan.

Optimum Clinics uit Oosterbeek opent een nieuwe vestiging. Naast dermatologie vindt men in deze nieuwe vestiging ook KNO. “De wachttijden in de regio kunnen lang zijn en niet voor elke patient is het nodig om in het ziekenhuis door een specialist gezien te worden. Voor laag complexe zorg kunnen patienten in onze kliniek direct terecht. Daarnaast vind ik het belangrijk om iedere patient alle tijd en aandacht te geven die nodig is” aldus Anne-Martine de Heer, praktijkhouder en KNO-arts van Optimum Clinics Nijmegen.

Nijmegen Oost

De nieuwe kliniek is gevestigd in Medisch Centrum Nijmegen Oost aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen. In dit medisch centrum zijn ook 3 huisartsenpraktijken, een apotheek, fysiotherapeuten, een tandartsenpraktijk en een praktijk voor huidtherapie gehuisvest.

Geen “ziekenhuis-gevoel

Het behandelcentrum biedt vergoede zorg aan, net als in het ziekenhuis. Door de kleinschaligheid is er ruime tijd en aandacht voor de patient en is er geen wachtlijst. Ook de drempel voor een huisarts om te verwijzen is laag. Door korte lijnen en een vast contactpersoon is overleg en overdracht makkelijk en snel mogelijk.

Optimum Clinics

Optimum Clinics is een groeiende keten van behandelcentra en richt zich op KNO, dermatologische-, cosmetische- en spataderbehandelingen. Optimum Clinics staat voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg, zonder wachtlijsten en dicht bij de patient. De behandelcentra kenmerken zich door hun compacte setting die niet aanvoelt als een ziekenhuis, kleine teams, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling.

Corona

Door de pandemie lopen veel wachttijden op. Optimum Clinics kent dit probleem niet. Er zijn geen wachtlijsten. Daarnaast heeft Optimum Clinics kleinschalige behandellocaties. Mensen ervaren dat in deze tijd als prettig. Geen grote overvolle wachtkamers en altijd dezelfde arts als behandelaar en aanspreekpunt.

– einde persbericht –

Contactgegevens:

Ester van der Vegt (kwaliteitsmanager): 06-14416444/evandervegt@optimumclinics.nl

Anne-Martine de Heer (vestigingsleider en KNO arts Optimum Clinics Nijmegen): 085-1302796

Eugene de Zwart Storm (oprichter Optimum Clinics en dermatoloog): 085-1302796/edezwartstorm@optimumclinics.nl

www.optimumclinics.nl

Over de schrijver
Als kwaliteitsmanager binnen Optimum Clinics zorg ik voor de optimale communicatie tussen patiënten, zorgverleners, huisartsen en andere verwijzers. Hierbij kun je denken aan het schrijven van een blog of het organiseren van een nascholing. Op die manier verloopt alles soepel en blijft iedereen goed geïnformeerd.
Reactie plaatsen