Behandeling van huidkanker nabij Arnhem

Voordat u aan een behandeling in onze kliniek nabij Arnhem toe bent, is het natuurlijk verstandig om eerst de vraag te stellen: hoe herken ik huidkanker? Meestal gebeurt dat door naar een medisch specialist te gaan als u een verdacht plekje ziet op de huid. Wat vaak voor vele ongemakken zorgt, zijn de lange wachttijden waarmee u wordt geconfronteerd wanneer u een afspraak maakt bij een dermatoloog. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek heeft u daar geen last van en geniet u bovendien van een ervaren dermatoloog die, in geval van huidkanker, zo snel mogelijk de juiste maatregelen treft. Dr. De Zwart-Storm beschikt over vele jaren ervaring in zowel medische als cosmetische dermatologie en heeft als persoonlijke missie om zijn patiënten te voorzien van adequate behandelingen van allerlei soorten huidkwalen.

Huidkanker behandelen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Van een verdacht plekje op de huid tot de preventie van huidkanker bij ons nabij Arnhem

Hoe herken ik huidkanker? Daar is geen kort en eenvoudig antwoord op. Een specialist gaat daarvoor meestal kijken naar een verdacht plekje op de huid en verwijdert deze vrijwel meteen als dat nodig is. Ook nemen zij een histopathologie-kweek van het verdachte plekje op de huid om snel te weten te komen of er sprake is van een kwaadaardige huidkanker en vervolgens behandeling nodig is. Deze uitslagen krijgt u in 90% van de gevallen ook binnen een week te horen en bieden altijd een definitief antwoord op de vraag: hoe herken ik huidkanker? Alle informatie over huidkanker en de behandeling ervan voorzien we vanuit onze kliniek in de buurt van Arnhem.

Hoe herken ik huidkanker? Krijg antwoord van onze specialist!

Ziet u een verdacht plekje op uw huid of wilt u meer informatie over de behandeling van huidkanker in onze kliniek nabij Arnhem? Neem dan zo snel mogelijk contact met op met Optimum Clinics in Oosterbeek! Maak een afspraak door te bellen naar 085-1302796 of een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. U kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier voor al uw vragen.