Moedervlek controleren nabij Arnhem

De gemiddelde moedervlek is onschuldig, maar het loont om deze te laten controleren door de dermatoloog van Optimum Clinics in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem. Vooral als de moedervlek begint te groeien of vervormen is dit aan te raden. Dit kan namelijk duiden op de aanwezigheid van een melanoom of een andere kwaadaardige tumor. Bij een verdachte moedervlek loont waakzaamheid – deze tijdig laten controleren door een dermatoloog nabij Arnhem kan ervoor zorgen dat u er zeer vroeg bij kan zijn in het geval van huidkanker. Optimum Clinics heeft in 90% van de gevallen de uitslag van uw histopathologie-kweek binnen één week gereed. Zo kunt u goed geïnformeerd en spoedig een beslissing maken over eventuele vervolgbehandeling.
Moedervlek controleren
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Voorkom kanker door uw moedervlek te laten controleren door een dermatoloog nabij Arnhem

Zodra wij constateren dat uw moedervlek ontaard is in een kwaadaardige tumor of melanoom, gaan wij direct tot actie over. De verdachte plekken worden meteen weggehaald. Dr. De Zwart-Storm heeft reeds meer dan 70.000 consulten verzorgd, waardoor nieuwe patiënten geholpen worden door een ervaren arts. Bij Optimum Clinics laten wij ons voorstaan op onze uitstekende aandacht en zorg voor de patiënt. Daarom zijn wij ook trots dat onze patiënten ons hebben geloond met een gemiddeld rapportcijfer van 9,2 op de Zorgkaart Nederland.

Laat uw pigmentvlekken vandaag nog checken

Als u snel en grondig uw moedervlek wilt laten controleren door een dermatoloog, is Optimum Clinics uit Oosterbeek, nabij Arnhem, uw kliniek bij uitstek. Ook voor onder andere het behandelen van eczeem of het bestrijden van acne kunt u bij ons terecht. Wilt u een consult inplannen of heeft u nog vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, telefonisch via 085-1302796 of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Als u liever ons contactformulier invult is dit uiteraard ook mogelijk. Optimum Clinics staat voor u klaar!

Plan hier uw consult

[gravityform id="1" title="false" description="false"]