fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Moedervlek controleren

De gemiddelde moedervlek is onschuldig, maar het loont om deze te laten controleren als ze begint te groeien of vervormen. Dit kan namelijk duiden op de aanwezigheid van een melanoom of een andere kwaadaardige tumor. Bij een verdachte moedervlek loont waakzaamheid – deze tijdig laten controleren kan ervoor zorgen dat u er zeer vroeg bij kan zijn bij huidkanker. Optimum Clinics heeft in 90% van de gevallen de uitslag van uw histopathologie-kweek binnen 1 week gereed. Zo kunt u goed geïnformeerd en spoedig een beslissing maken over vervolgbehandeling.

Voorkom kanker door uw moedervlek te laten controleren

Zodra wij constateren dat uw moedervlek ontaard is in een kwaadaardige tumor of melanoom gaan wij direct tot actie over. De verdachte plekken worden meteen weggehaald. Patiënten krijgen bij dr. De Zwart-Storm een ervaren arts, met meer dan 70.000 consulten reeds verzorgd. Bij Optimum Clinics laten wij ons voorstaan op onze uitstekende aandacht en zorg voor de patiënt. Daarom zijn wij ook trots dat onze patiënten ons hebben geloond met een gemiddeld rapportcijfer van 9,2 op de Zorgkaart Nederland.

Laat uw pigmentvlekken vandaag nog checken

Als u snel en grondig uw moedervlek wil laten controleren, is Optimum Clinics uw kliniek bij uitstek. Ook voor het behandelen van eczeem of het bestrijden van acne kunt u bij ons terecht. Wilt u een consult inplannen of heeft u nog vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, telefonisch via 085-1302796 of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Als u liever ons contactformulier invult is dit uiteraard ook mogelijk. Optimum Clinics staat voor u klaar!

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Optimum Clinics Oosterbeek
Utrechtseweg 159-C