fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Eczeem behandeling

Bent u op zoek naar een effectieve eczeem behandeling door een dermatoloog? Bij Optimum Clinics bent u aan het juiste adres. Onze arts dr. De Zwart-Storm is expert op het gebied van atopisch eczeem. Voor de behandeling van uw eczeem hanteren wij onze eigen unieke benadering. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en een mooi resultaat.

Een eczeem behandeling van onze ervaren dermatoloog

Dr. De Zwart-Storm is als dermatoloog gespecialiseerd in het behandelen van eczeem. Hij stelt u op uw gemak, informeert u over de mogelijke behandelingen en plant met u een behandeltraject in. Naast ons brede scala aan behandelingen om de symptomen van eczeem te verzachten, biedt Optimum Clinics een aantal uitzonderlijke diensten aan. Denkt u dan bijvoorbeeld aan onze eczeemschool. Deze training voor ouders van kinderen met eczeem traint u om de symptomen, de oorzaken en de behandelingen voor eczeem in uw kind te identificeren en toe te passen. Ook bieden wij uitgebreide allergietesten aan, waarin wij op zoek gaan naar de triggers of uitlokkende factoren van uw eczeem. Gewapend met deze informatie kunt u preventief eczeemklachten voorkomen.

Plan vandaag nog uw consult in

Bij Optimum Clinics bieden wij de mogelijkheid aan voor coaching van eczeempatiënten via beeldconsult. Deze coaching-sessies op afstand worden verzorgd door onze gekwalificeerde physician assistant. Het voordeel van beeldconsult is dat u overal een een-op-een gesprek met uw arts kunt hebben, zonder dat u daarvoor hoeft te reizen. Nooit meer tijd kwijt aan een trip naar de dokter; u pakt gewoon uw telefoon of laptop! Bent u geïnteresseerd in onze eczeem-behandeling van een dermatoloog, de behandeling van andere huidklachten, of een aanverwante cursus? Heeft u wellicht verder nog vragen? U neemt eenvoudig contact met ons op, dan wel telefonisch via 085-1302796 of door een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Het contactformulier invullen op onze website behoort ook tot de mogelijkheden.

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Optimum Clinics Oosterbeek
Utrechtseweg 159-C