Eczeem behandeling

Bent u op zoek naar een effectieve eczeem behandeling door een dermatoloog in de omgeving van Arnhem? Bij Optimum Clinics bent u aan het juiste adres. Onze dermatoloog dr. De Zwart-Storm is expert op het gebied van atopisch eczeem. Voor de behandeling van uw eczeem hanteren wij onze eigen unieke benadering. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en een mooi resultaat.
Eczeem behandelingen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Een eczeem behandeling van onze ervaren dermatoloog nabij Arnhem

Dr. De Zwart-Storm is als dermatoloog gespecialiseerd in het behandelen van eczeem. Hij stelt u op uw gemak, informeert u over de mogelijke behandelingen en plant met u een behandeltraject in. Naast ons brede scala aan behandelingen om de symptomen van eczeem te verzachten, biedt Optimum Clinics nabij Arnhem een aantal uitzonderlijke diensten aan. Denkt u dan bijvoorbeeld aan onze eczeemschool. Deze training voor ouders van kinderen met eczeem traint u om de symptomen, de oorzaken en de behandelingen van eczeem bij uw kind te identificeren en toe te passen. Ook bieden wij uitgebreide allergietesten aan, waarin wij op zoek gaan naar de triggers of uitlokkende factoren van uw eczeem. Gewapend met deze informatie kunt u preventief eczeemklachten voorkomen.

Plan vandaag nog uw consult in

Bij Optimum Clinics in Oosterbeek bieden wij de mogelijkheid aan voor coaching van eczeempatiënten via beeldconsult. Deze coaching-sessies op afstand worden verzorgd door onze gekwalificeerde physician assistant. Het voordeel van beeldconsult is dat u overal een een-op-eengesprek met uw arts kunt hebben, zonder dat u daarvoor hoeft te reizen. Bent u geïnteresseerd in onze eczeem-behandeling van een dermatoloog, de behandeling van acne, of een moedervlek controle nabij Arnhem? Heeft u wellicht verder nog vragen? U neemt eenvoudig contact met ons op, dan wel telefonisch via 085-1302796 of door een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Het contactformulier invullen op onze website behoort ook tot de mogelijkheden.