fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Dermatoloog acne

Een professionele behandeling door een dermatoloog is de beste manier om uw acne te bestrijden. Bij Optimum Clinics bieden wij het volledige spectrum van behandelingen aan: crèmes, pillen, peelings en laserbehandelingen. Onze patiënten worden altijd geholpen met het oog op de ontstekingsfase waar zij zich in bevinden. Onze dermatoloog heeft de expertise en de juiste moderne apparatuur in huis om u effectief en prettig te helpen uw acne te verlichten.

Dermatoloog gespecialiseerd in hidradenitis suppurativa acne

Onze arts dr. De Zwart-Storm is expert in het behandelen van hidradenitis suppurativa. Deze ernstige vorm van acne komt bij 1% van de bevolking voor en is dusdanig hardnekkig dat deze door een dermatoloog bestreden moet worden. Er bestaat tot op heden nog geen geneesmiddel voor deze vorm van acne, maar deze kan wel verlicht worden. In zeldzame gevallen kan de acne zelfs in remissie gaan en niet terugkomen. Wij specialiseren in preventie en behandeling van dergelijke ernstige vormen van acne, maar ook in het behandelen van de overgebleven littekens wanneer de acne is uitgedoofd. Ook andere huidkwalen behandelen wij snel en zorgvuldig.

Plan vandaag nog uw consult in

Bij Optimum Clinics bieden wij u de mogelijkheid voor beeldconsult. Hiermee kunt u een een-op-een gesprek met uw arts hebben, zonder dat u daarvoor hoeft te reizen. Geen reistijd – overal en altijd. Heeft u interesse in onze acne-behandelingen of het verlichten van uw eczeem? Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1302796, of door een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Indien u dat wenst kunt u ook het contactformulier invullen op onze website.

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Optimum Clinics Oosterbeek
Utrechtseweg 159-C