fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Dermatoloog acne

Een professionele behandeling door een dermatoloog van onze kliniek nabij Arnhem is de beste manier om uw acne te bestrijden. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek bieden wij het volledige spectrum van behandelingen aan: crèmes, pillen, peelings en laserbehandelingen. Onze patiënten worden altijd geholpen met het oog op de ontstekingsfase waar zij zich in bevinden. Onze dermatoloog heeft de expertise en de juiste moderne apparatuur in huis om u effectief en prettig te helpen uw acne te verlichten.

Een dermatoloog die is gespecialiseerd in hidradenitis suppurativa acne

Onze arts dr. De Zwart-Storm is expert in het behandelen van hidradenitis suppurativa. Deze ernstige vorm van acne komt bij 1% van de bevolking voor en is dusdanig hardnekkig dat deze door een dermatoloog bestreden moet worden. Er bestaat tot op heden nog geen geneesmiddel voor deze vorm van acne, maar met een behandeling in onze kliniek nabij Arnhem kan hij wel verlicht worden. In zeldzame gevallen kan de acne zelfs in remissie gaan en niet terugkomen. Optimum Clinics nabij Arnhem is gespecialiseerd in preventie en behandeling van dergelijke ernstige vormen van acne, maar ook in het behandelen van de overgebleven littekens wanneer de acne is uitgedoofd kan een dermatoloog van ons helpen. Ook andere huidkwalen behandelen wij snel en zorgvuldig.

Plan vandaag nog bij onze praktijk nabij Arnhem uw behandeling tegen acne in

Bij Optimum Clinics bieden wij u de mogelijkheid voor beeldconsult. Hiermee kunt u een een-op-eengesprek met uw arts hebben, zonder dat u daarvoor hoeft te reizen. Heeft u interesse in onze acne-behandelingen of het verlichten van uw eczeem? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-1302796, of door een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Indien u dat wenst kunt u ook het contactformulier invullen op onze website.

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact