fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Waarom een ooglidcorrectie laten doen?

U kunt een oogcorrectie overwegen wanneer de huid en spieren rond uw oogleden uitrekken als gevolg van het ouder worden. Dit uitrekken zal ervoor zorgen dat uw oogleden uitpuilen en verzakken. De overtollige huid, spier en vet zorgen dat het bovenste ooglid gaat hangen en soms het zicht kan blokkeren. Dit kan leiden tot vermoeidheid, dubbelzien, huidirritatie en verlies van het buitenste gezichtsveld. De overtollige huid, spier en vet kunnen ook het gevoel geven van onaantrekkelijkheid en een oud voorkomen. Gelukkig kunt u zich verlaten op Optimum Clinics, de beste kliniek voor het uitvoeren van een mooie ooglidcorrectie!

De invloed van een ooglidcorrectie op zicht en uiterlijk

De resultaten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de symptomen van de patiënt, zijn of haar unieke anatomie, de doelstellingen en het vermogen om gelaatsveranderingen te accepteren. Een ooglidcorrectie corrigeert enkel het gezichtsverlies dat wordt veroorzaakt door de overtollige huid, spier en vet die het gezichtsveld blokkeren. Door verwijdering hiervan kan er meer licht in het oog vallen en verbetert het buitenste gezichtsveld. Deze zogeheten blefaroplastiek kan niet optische problemen in het oog of gezichtsverlies door een neurologische aandoening verhelpen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Kies vandaag nog voor Optimum Clinics, de beste kliniek voor oogcorrectie in Oosterbeek en omstreken! Als u geïnteresseerd bent in het laten doen van een ooglidcorrectie of meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1302796 of e-mailen naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u online op onze website ons contactformulier invullen.

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Optimum Clinics Oosterbeek
Utrechtseweg 159-C