Waarom een ooglidcorrectie laten doen?

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

U kunt een oogcorrectie overwegen wanneer de huid en spieren rond uw oogleden uitrekken als gevolg van het ouder worden. Dit uitrekken zal ervoor zorgen dat uw oogleden uitpuilen en verzakken. De overtollige huid, spier en vet zorgen dat het bovenste ooglid gaat hangen en soms het zicht kan blokkeren. Dit kan leiden tot vermoeidheid, dubbelzien, huidirritatie en verlies van het buitenste gezichtsveld. De overtollige huid, spier en vet kunnen ook het gevoel geven van onaantrekkelijkheid en een oud voorkomen. Gelukkig kunt u zich verlaten op Optimum Clinics nabij Arnhem, de beste kliniek voor het uitvoeren van een mooie ooglidcorrectie door de beste

chirurg!

Bovenooglidcorrectie
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

De invloed van een ooglidcorrectie op zicht en uiterlijk

De resultaten van een ooglidcorrectie- uitgevoerd door de beste chirurg - zijn afhankelijk van de symptomen van de patiënt, zijn of haar unieke anatomie, de doelstellingen en het vermogen om gelaatsveranderingen te accepteren. Een ooglidcorrectie corrigeert enkel het gezichtsverlies dat wordt veroorzaakt door de overtollige huid, spier en vet die het gezichtsveld blokkeren. Door verwijdering hiervan kan er meer licht in het oog vallen en verbetert het buitenste gezichtsveld. Deze zogeheten blefaroplastiek kan niet-optische problemen in het oog of gezichtsverlies door een neurologische aandoening verhelpen.

U kunt rekenen op de beste chirurg nabij Arnhem voor uw ooglidcorrectie

U wilt natuurlijk niets liever dan de beste chirurg voor uw ooglidcorrectie. Bij Optimum Clinics bent u garant van een ervaren chirurg die uw operatie uitstekend uitvoert en zo het beste resultaat weet te behalen. U bent tevens niet alleen welkom in onze kliniek nabij Arnhem voor enkel een ooglidcorrectie, maar ook voor vele verschillende huidbehandelingen. Voor advies en begeleiding staan we altijd voor u klaar!

Neem vandaag nog contact met ons op

Kies vandaag nog voor Optimum Clinics, de beste kliniek voor oogcorrectie nabij Arnhem en omstreken! Als u geïnteresseerd bent in het laten doen van een ooglidcorrectie of meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1302796 of e-mailen naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u op onze website ons contactformulier invullen.