Ontdek de kracht van samenwerken

Het organiseren en inrichten van een praktijk is een specialisme op zich

Het starten van een eigen praktijk of medische kliniek is nog nooit zo eenvoudig geweest. Optimum Clinics faciliteert de start en management van een eigen praktijk van A tot Z. Dit doen we door samen te werken. Door samen te werken heeft u ook de mogelijkheid om in deeltijd activiteiten te ontplooien naast uw eventuele andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld enkele dagen per week, terwijl de praktijk gewoon bereikbaar is en alle randvoorwaarden tiptop in orde zijn. Medisch specialisten voeren hun eigen praktijk en maken gebruik van de infrastructuur van Optimum Clinics. Hierdoor kunt u eenvoudig en met een beperkt investeringsbudget starten met uw eigen medische praktijk. 
Optimum Clinics Oosterbeek

Solide infrastructuur

Met zorg en aandacht heeft Optimum Clinics en solide infrastructuur ontworpen conform alle eisen van wet- en regelgeving en gemakkelijk in het gebruik. Onze brede WTZi toelating staat ons toe met veel specialismen samenwerkingen aan te gaan.
Optimum Clinics Oosterbeek

Geen onnodige investering

Samenwerken stelt u in staat om met een zeer beperkte investering te starten. Bespaar op (onnodige) kosten voor een kostbaar EPD, ICT beheer en beveiliging, debiteuren administratie, kwaliteitsmanagement systemen of personeel voor het klantcontactcentrum.
Optimum Clinics Oosterbeek

Kwaliteit en dossiervoering

Het kwaliteitslandschap is complex en veranderlijk. Het kwaliteitsteam van Optimum Clinics houdt alle wijzigingen in de gaten en implementeert deze in onze systemen, protocollen en procedures.

 

Optimum Clinics Oosterbeek

Kennismaken met Optimum Clinics

Optimum Clinics wordt geleid door en voor specialisten. Het is een compacte organisatie met korte lijnen met een duidelijke focus op het verbeteren van zorg.

In het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken en de mogelijkheden om samen te werken in kaart gebracht. Het is belangrijk om de vertrekpunten te bespreken en volledig helder te krijgen. Daarna heeft u een excellent inzicht in de mogelijkheden en voordelen.

Sluit een joint-venture met Optimum Clinics en hou invloed op de organisatie van de zorg, je werkplezier en ervaar de gemakken van een volledig ingerichte organisatie. Starten is nog nooit zo makkelijk geweest. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Maak kennis met Optimum Clinics
Bent u van alle markten thuis, of gaan we samen ondernemen?
Ieder in zijn kracht: u de expertise als specialist, wij de organisatie van een optimale infrastructuur.

Plan nu een kennismakingsgesprek

[gravityform id="1" title="false" description="false"]