Behandeling van een brok in de keel bij onze kno-arts in Nijmegen, nabij Oosterbeek

Heeft u al een tijdje last van een brok in de keel en zoekt u daarom een kno-arts in de buurt van Nijmegen die u hierbij kan helpen? Kom dan langs bij Optimum Clinics in Nijmegen! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum en bieden diverse behandelingen aan op het gebied van dermatologie, cosmetiek en keel-, neus- en oorklachten. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige zorg. We hebben dan ook verschillende specialisten in dienst met jarenlange ervaring. Daarnaast staat bij ons een persoonlijke aanpak centraal, zodat u een behandeling op maat krijgt.
Brok in de keel
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Onze KNO-arts heeft jarenlange ervaring op het gebied van keel-, neus- en oorklachten

Laat uw brok in de keel behandelen door onze kno-arts nabij Nijmegen

Wanneer u al langere tijd last heeft van een brok in de keel, kan dit verschillende oorzaken hebben. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat uw keel- en halsspieren lange tijd aangespannen blijven, maar ook de productie van slijm en vocht in uw keel kan het gevoel van een brok in de keel veroorzaken. Een van de hulpmiddelen die onze kno-arts in onze kliniek nabij Nijmegen in het geval van een brok in de keel inzet, is logopedie. U krijgt dan oefeningen waarbij u leert om uw keel- en halsspieren te ontspannen. Welk soort behandeling voor u geschikt is, is echter afhankelijk van uw klachten en de oorzaak daarvan. In een eerste consult wordt dit dan ook onderzocht.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze speciale informatiepagina 

Bent u benieuwd wat onze kno-arts uit onze kliniek in Nijmegen voor u kan betekenen wanneer u last heeft van een brok in de keel? Of heeft u interesse in een van onze andere behandelingen, bijvoorbeeld een behandeling tegen eczeem? Neem dan zeker eens contact met ons op. U bereikt ons op 085-1302796 en via info@optimumclinics.nl.

Plan hier uw consult

[gravityform id="1" title="false" description="false"]