Professionele KNO-arts in Nijmegen, nabij Oosterbeek

Bent u op zoek naar een kno-arts in regio Nijmegen die specialist is op het gebied van klachten van de keel, neus en het oor? Dan zit u bij Optimium Clinics in Nijmegen helemaal goed! In ons zelfstandige behandelcentrum bieden we kwalitatief hoogwaardige zorg aan en zorgen we voor een persoonlijke aanpak van uw klachten. U kunt bij ons voor verschillende soorten behandelingen terecht op het gebied van KNO. Denk hierbij aan de behandeling van klachten als brok in de keel, neusobstructie en gehoorklachten. Ook voor dermatologische behandelingen bent u bij Optimum Clinics in Nijmegen aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor een passende behandeling en bieden onze zorg aan tegen een scherp tarief.
KNO Nijmegen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Voor welke klachten kunt u bij onze kno-arts nabij Nijmegen terecht?

Zoals de naam al zegt behandelt een kno-specialist klachten aan de keel, neus en het oor, zo ook bij onze praktijk in de buurt van Nijmegen. Zo kan een dergelijke arts helpen bij het verminderen van snurken of bijvoorbeeld helpen bij allergieën. Ook wanneer u last heeft van een brok in de keel en dit langere tijd aanhoudt, kunt u bij een kno-arts terecht. Als het gaat om neusklachten kan de arts in onze kno-kliniek nabij Nijmegen snel beoordelen waar de klachten vandaan komen en indien nodig een behandeling starten. Bij oorklachten zijn dit bijvoorbeeld aandoeningen aan de gehoorgang, het trommelvlies of het middenoor. Aan de hand van uw klachten wordt de juiste behandeling gekozen door onze kno-arts nabij Nijmegen. 

Dermatologische en cosmetische behandelingen

Naast dat u in onze kliniek nabij Nijmegen terecht kunt voor een behandeling bij onze kno-arts, bieden we meerdere behandelingen aan. Dit zijn voornamelijk dermatologische en cosmetische ingrepen. Denk hierbij aan:

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak

Heeft u klachten aan uw keel, neus of oor en bent u benieuwd of onze kno-specialist in Nijmegen (nabij Oosterbeek) u kan helpen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085-1302796 of een email te sturen naar info@optimumclinics.nl. Via deze weg kunnen we ook direct een afspraak met u maken voor een consult met de kno-specialist in onze kliniek in Nijmegen.

Plan hier uw consult

[gravityform id="1" title="false" description="false"]