Spataderen verwijderen in Oosterbeek nabij Arnhem

Als u uw spataderen wil laten verwijderen door een expert, bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek, vlakbij Arnhem, aan het juiste adres. Dr. De Zwart-Storm is onze specialist in het verwijderen van spataderen. Voor de behandeling van uw spataderen gaan wij deze laseren met hypermodern medische apparatuur. Door de non invasieve procedure bent u verzekerd van een voorspoedig herstel.


Spataderen verwijderen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Uw spataderen laten verwijderen door deze te laten laseren in onze kliniek nabij Arnhem

De specialisten van Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, hebben zeer veel ervaring in het laseren en verwijderen van spataderen.
Wij stellen onze diagnose binnen 1 week, waarna wij u een behandelingsplan voorleggen. De behandeling van uw spataderen door middel van EVLT ofwel endoveneuze laserprocedure begint dan vaak al binnen twee weken. Optimum Clinics heeft alle technieken onder één dak; diagnose door met echo duplex, sclerotherapie, behandeling van de spataderen met een endoveneuze laser, verwijdering van oppervlakkige spataderen door Müller-phlebectomie en het verkleven van diepgelegen spataderen door echogeleide FOAM-sclerotherapie.

Uw persoonlijk consult vandaag nog inplannen

Uw consult kan zowel bij ons op de kliniek als op afstand worden gedaan. Een zogeheten beeldconsult heeft als voordeel dat u overal een één-op-één gesprek met uw arts kunt hebben. U bent nooit meer tijd kwijt aan reizen naar uw arts. Pak uw telefoon of laptop, verbind met onze kliniek en leg direct contact! Als u interesse heeft in het laten laseren van uw spataderen of een andere behandeling, neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen op 085-1302796 of door te e-mailen naar info@optimumclinics.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen op onze website voor extra begeleiding. Optimum Clinics in de buurt van Arnhem helpt u graag verder met het verwijderen van uw spataderen!