Couperose behandeling

Naarmate mensen ouder worden, krijgen zij vaak last van couperose, waarna behandeling vaak nodig is. Deze ontsierende felrode vlekken ontstaan door toename en uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes onder de huid. Couperose kan, buiten het effect op het uiterlijk, zonder behandeling toch een verhoogd risico op oogslijmvliesontsteking betekenen. Een door couperose aangetaste huid is vaak erg gevoelig, wat u behoorlijk wat ongemak kan bezorgen. Gelukkig kunnen wij u bij Optimum Clinics nabij Arnhem snel van een behandeling voorzien om de symptomen van couperose te verlichten.
Couperose behandeling
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Kies voor een couperose behandeling bij onze kliniek nabij Arnhem

De specialist van onze kliniek nabij Arnhem heeft ruime ervaring in de behandeling van de uiterlijke effecten van couperose. Een overgevoelige huid kan worden verlicht met speciale, actieve huidverzorging die de huidbarrière verbetert. Dit is echter enkel een laagdrempelige vorm van symptoombestrijding. Voor een langdurige behandeling van de opgezette vaatjes is behandeling met een CO2-laser het antwoord. Een zogeheten vaatlaser wordt gebruikt bij de behandeling van couperose. In een dergelijke vaatlaserbehandeling worden uw couperoseplekken een fractie van een seconde blootgesteld aan intense pulsen laserlicht. Dit laserlicht wordt opgenomen door de oppervlakkige bloedvaatjes, welke door de ontstane warmte vernietigd worden. Uw lichaamseigen genezingsproces ruimt de couperoseplekken vervolgens op. U voelt enkel een klein prikje, en ziet al snel resultaat!

Snelle diagnose en behandeling

Bij Optimum Clinics in Oosterbeek stellen wij zeer snel uw diagnose, vaak al binnen één week. Uw behandeling plannen wij vaak al binnen twee weken in. De meeste klinieken in en rond Arnhem, Denekamp, Enschede, Hengelo en Losser hebben maandenlange wachttijden voor bijvoorbeeld de behandeling van couperose of het verwijderen van spataderen, maar bij Optimum Clinics bent u snel aan de beurt. U kunt ons telefonisch contacteren voor het inplannen van een consult via 085-1302796, of een e-mail sturen naar info@optimumclinics.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier op de website.