CO2-Laser behandeling nabij Arnhem

Al enkele decennia is de CO2 laser behandeling dé behandelmethode voor het laten verjongen van uw gezicht en daarom kunt u ook hiervoor bij onze kliniek in Oosterbeek, nabij Arnhem, terecht. De huid op uw gezicht ziet er na een behandeling met de CO2 laser weer egaler, vitaler en minder gerimpeld uit. Het gebruik van een CO2 laser voorkomt dat u een operatie, chirurgie of injectie moet ondergaan voor huidverjonging. Zeker zo prettig!
co2 laser arnhem
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Verjong uw huid met een CO2 laser behandeling in onze kliniek nabij Arnhem

Een CO2 laser gebruikt een bundel laserlicht van 10.600 nanometer (dit is een ander type laser dan wordt gebruikt bij het verwijderen van spataderen) om het vocht in de huid van uw gezicht te doen verdampen. Dit vormt onderhuidse, haarfijne gangen in de vorm een raster. Deze geavanceerde techniek wendt het lichaamseigen herstelproces aan om door het selectief beschadigen van oneffenheden in uw huid. De gezonde huid rondom deze plekken activeert vervolgens het herstelproces, waarna het lichaam zelf in een versneld tempo het beschadigde weefsel herstelt. Als gevolg hiervan is de herstelperiode zeer kort, waarna uw huid de oude stevigheid weer terug heeft. Behandeling met een CO2 laser bij onze kliniek nabij Arnhem kan een voordelig effect hebben op vele imperfecties in uw gezicht:

  • Littekens ontstaan door acne
  • Littekens ontstaan door chirurgie
  • Lijntjes en rimpels door ouderdom
  • Grove poriën
  • Door licht of zon beschadigde huid
  • Pigmentvlekjes
  • Moedervlekken
  • Striae
  • Zwakke huidtextuur

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult

Voor Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, begint met de CO2 laser behandeling van uw gezicht, hebben wij een consult met u, waar u zult worden ingelicht over de procedure. Als uw huid voldoet aan de criteria voor de behandeling (geen overmatige blootstelling aan uv-licht tot zes weken voor de behandeldatum) wordt met u een afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke behandeling. Voor het inplannen van uw eerste consult kunt u ons telefonisch contacteren op 085 130 2796. U kunt ook een e-mail sturen naar info@optimumclinics.nl of gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Verlicht uw huid met de CO2 laser behandeling van Optimum Clinics.