Eczeem veroorzaakt door allergisch contact

Wanneer u in contact komt met iets wat een allergische reactie veroorzaakt, dan kan u vervolgens te maken hebben met eczeem. Vele allergieën zijn namelijk triggers voor het veroorzaken van eczeem. Het is daarbij zaak om de allergie zo snel mogelijk te identificeren, zodat we hierop kunnen inspelen. Hiervoor hebben wij allerlei testen om uw allergische gevoeligheden te ontdekken, waardoor we u in contact brengen met allerlei stoffen en kijken waar er mogelijk eczeem ontstaat. Dit geeft ons nuttige informatie inzake het bestrijden van eczeem.

Contact allergisch eczeem
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Neem contact op om mogelijk allergisch eczeem te bestrijden 

Optimum Clinics biedt bijzonder veel informatie aan over eczeem. Zo helpen wij ouders en kinderen bij het identificeren van symptomen en oorzaken van eczeem en daarop een gepaste behandeling toe te passen. Mocht u denken dat contact met een bepaalde stof of specifiek materiaal een allergische reactie veroorzaakt met eczeem als gevolg, is het zeker verstandig om een afspraak bij onze dermatoloog in te plannen. Zonder daarbij geconfronteerd te worden met lange wachttijden, zal onze specialist de oorzaak zo snel mogelijk vaststellen en vervolgens behandelen. Deze snelle service geldt tevens voor elke huidklacht, bijvoorbeeld een rare vlek op de huid of acne.

Onze specialist staat voor u klaar! 

Heeft u thuis een kind dat vaak last heeft van eczeem en kunt u de oorzaak niet vaststellen? Kom dan langs voor een consultatie bij Optimum Clinics in Oosterbeek! Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 085-1302796 of een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Het online contactformulier is ook een makkelijke manier om snel in contact te komen met onze specialisten.