dermasun

Dermasun

Een effectieve, veilige en prettige onderhoudsbehandeling bij psoriasis

Op deze pagina over dermasun vindt u meer informatie over:

Psoriasis


Direct naar psoriasis

Dermasun


Direct naar Dermasun

Kosten, vergoeding en verwijzing

Direct naar kosten
psoriasis

Wat is psoriasis?

Bij psoriasis ontstaan er rode plekken op de huid met witte schilfers. De plekken jeuken vaak en kunnen ook pijnlijk zijn. De plekken kunnen op het hele lichaam te zien zijn maar meestal op het hoofd onder het haar, op de ellebogen, de knieën en de het scheenbeen. 

Psoriasis is chronisch en erfelijk. Het is absoluut niet besmettelijk. 


Voor meer informatie over psoriasis verwijzen wij u naar ons blog.  

dermasun

Dermasun

Wanneer uw psoriasis onder controle is, kunt u kiezen voor een onderhoudstherapie met een lage dosis UVB. Dit kan in de vorm van Dermasun. U kunt hier veel profijt van hebben wanneer u positief reageert op traditionele lichttherapie of in de zomer minder klachten heeft. 

Wilt u eerst alles weten over Dermasun? Neem dan een kijkje op de website


zorgnota ontvangen

Kosten, vergoeding en verwijzing

Wilt u in aanmerking komen voor een behandeling met Dermasun? Vraag dan uw huisarts om een verwijzing naar Optimum Clinics. Onze dermatoloog zal samen met u bekijken welke behandeling voor u het beste is. 


In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar. Het eventuele eigen risico dient u wel zelf te betalen. Op de website van Dermasun kunt u een test doen. 


Vooral in de huidige periode waarin energiekosten stijgen, krijgen we regelmatig de vraag of Dermasun u niet op hoge kosten jaagt. Gelukkig kunnen we zeggen dat het apparaat zeer energiezuinig is. Wanneer u het iedere dag gedurende tien minuten gebruikt dan zullen de kosten op 31,55 euro per jaar liggen (uitgaande van het prijsplafond)


Wilt u meer weten over psoriasis, andere huidaandoeningen of Dermasun? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Dat doen wij op een manier die u prettig vindt. Via de button "neem contact op" kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. 

Over een aantal huidaandoeningen hebben we een blogs geschreven. Druk hiervoor op de button "blogs".

Geen wachtlijst

Geen wachtlijst

U kunt bij ons binnen een paar dagen al terecht voor een afspraak. 

dr. E.A. de Zwart-Storm

Persoonlijke benadering

Altijd hetzelfde vertrouwde aanspreekpunt. Zo leren we u goed kennen. Indien nodig stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. 

Gehoorproblemen

Tijd en aandacht

. Wij nemen de tijd om goed naar uw klachten te luisteren. Ook nemen wij de tijd voor een duidelijke uitleg en het beantwoorden van uw vragen.

KNO arts Nijmegen

Korte lijnen

Onze arts heeft direct contact met uw huisarts. Uw huisarts is daardoor goed op de hoogte van wat wij met u besproken hebben. 

KNO arts Nijmegen

Dichtbij

Wij staan letterlijk dicht bij u. Doordat wij regionaal samenwerken kunnen wij u helpen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

KNO arts Nijmegen

Vergoede zorg

Wanneer u bent doorverwezen door uw huisarts, wordt de behandeling volledig vergoed door uw zorgverzekeraar (uitgezonderd het eigen risico)

Ik ben verwezen door mijn huisarts, wat nu?

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar Optimum Clinics om uw klachten te laten onderzoeken. 

In de meeste gevallen hebben wij deze verwijzing digitaal ontvangen en nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 085-1302796

Tevreden patiënten, daar doen wij het voor

Kundige, vriendelijke arts die echt de tijd voor je neemt. Tevens overlegd hij alle stappen van de behandeling waarin je je eigen regie kunt bepalen. Dit geeft mij een prettig gevoel en ook het gevoel van mens zijn i.p.v. "alleen maar de patient" zoals bij vele artsen wel het geval is.

Via ZorgkaartNederland

KNO arts Nijmegen

Recensie via ZorgkaartNederland

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Optimum clinics dermatologie en KNO
>>>

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Optimum clinics dermatologie en KNO
>>>

Wilt u weten welke behandelingsmogelijkheden er zijn?

Eugene de Zwart-Storm

Dermatologie bij Optimum Clinics

Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum. Kleinschaligheid, persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en geen wachtlijsten kenmerken onze werkwijze. 

Wilt u meer weten over Optimum Clinics?