Effectieve hidradenitis behandeling nabij Arnhem

Hidradenitis is een hardnekkige vorm van acne waarbij een behandeling noodzakelijk is en daarom kunt u hiervoor in onze kliniek nabij Arnhem terecht. Het komt maar bij 1% van de bevolking voor, maar in elk geval is een behandeling sowieso een goed idee. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek zijn wij gespecialiseerd in het wegwerken van acne met het behoud van een gave huid. Veel dermatologen behandelen acne vaak op andere manieren, maar onze kliniek beschikt over het volledige spectrum aan middelen. Zo zetten wij pillen, crèmes, peelings en laserbehandelingen in, afhankelijk van de fase en hardnekkigheid van de acne.
Welkom bij Optimum Clinics
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Hidradenitis oplossen met een doeltreffende behandeling in onze kliniek nabij Arnhem

De hoofdarts van onze kliniek nabij Arnhem, dr. De Zwart-Storm is gespecialiseerd in de behandeling van hidradenitis. Met deze vervelende acnevorm bent u zeker aan het juiste adres bij Optimum Clinics in Oosterbeek. Bij de meeste dermatologen krijgt u regelmatig te maken met vervelend lange wachttijden voordat u eindelijk op consultatie mag komen. Bij ons regelt u eenvoudig en snel een afspraak en bent u snel voorzien van een diagnose. In alle gevallen, ook als er sprake is van hidradenitis, voeren we de behandeling zo snel mogelijk uit. Vervelende littekens achteraf werken we ook graag moeiteloos voor u weg.

Regel vandaag nog een consultatie

Vreest u dat uw hardnekkige vorm van acne wel eens hidradenitis kan zijn en zoekt u naar een doeltreffende behandeling in de buurt van Arnhem? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar 085-1302796 of een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Het online contactformulier kunt u hiervoor ook zeker gebruiken.