fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Injectables behandeling

Bent u op zoek naar een expert nabij Arnhem in het verzorgen van een injectables behandeling? Dan bent u bij Optimum Clinics aan het juiste adres. Onze arts dr. De Zwart-Storm heeft veel ervaring met de behandeling van rimpels door middel van injectable fillers. Door uw gezicht te analyseren alvorens hij aan de behandeling begint, bepaalt hij de juiste doseringen om ervoor te zorgen dat de natuurlijke verhoudingen van uw gezicht bewaard blijven. Zo bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Kies voor een injectables behandeling tegen rimpels nabij Arnhem

Bij Optimum Clinics in Oosterbeek maken wij enkel gebruik van producten van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Zo garanderen wij absolute veiligheid en sprankelende, jeugdige gelaatstrekken. Bij ons is er altijd tijd voor persoonlijke aandacht. Wij informeren u altijd grondig voordat wij de ingreep inplannen. Wij vinden het belangrijk dat u met volledig vertrouwen aan de procedure begint, zodat wij voor u het resultaat kunnen behalen dat u wenst. Of het nu over een behandeling met injectables gaat of een van onze vele andere huidbehandelingen, de medewerkers van onze kliniek nabij Arnhem bieden altijd dezelfde goede en betrouwbare service.

Maak vandaag nog een afspraak

Bij Optimum Clinics doen wij niets liever dan onze patiënten meer zelfvertrouwen in hun uiterlijk te geven. Bent u geïnteresseerd in een injectables behandeling met fillers, of heeft u nog vragen over onze kliniek nabij Arnhem? Neemt u dan contact met ons op. U kunt dit telefonisch doen op 085-1302796, of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen op onze website. Graag zien wij u bij Optimum Clinics!

Plan hier uw consult

Inschrijven nieuwsbrief

Contact