Rimpel behandelingen in onze kliniek nabij Arnhem

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

Als u op zoek bent naar een expert in het verzorgen van rimpel behandelingen bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, aan het juiste adres. Onze arts dr. De Zwart-Storm is zeer ervaren in het uitvoeren van allerhande rimpel behandelingen. Hij is in staat deze te behandelen door middel van botox of deze op te vullen met gebruik van fillers. Voor hij aan de behandeling begint analyseert hij uw gezicht en bepaalt hij de juiste doseringen. Zo zorgt hij ervoor dat de natuurlijke verhoudingen van uw gezicht bewaard blijven en bent u verzekerd van een prachtig resultaat.
Filler behandeling
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Rimpel behandelingen exact volgens uw wensen in onze kliniek nabij Arnhem

Bij Optimum Clinics in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem, gebruiken wij enkel producten van vooraanstaande kwaliteitsmerken voor onze rimpel behandelingen. Zo garanderen wij een veilige behandeling en een sprankelend, jeugdig resultaat. Wij vinden het belangrijk om altijd tijd in te ruimen voor persoonlijke aandacht. Dat betekent dat wij u altijd grondig informeren voor wij de ingreep inplannen. Als u met volledige zekerheid aan de behandeling begint, kunnen wij voor u het resultaat behalen dat u wenst.

Maak uw afspraak vandaag nog

Bij Optimum Clinics is het creëren van zelfvertrouwen in het eigen uiterlijk voor onze patiënten één van onze belangrijkste doelstellingen. Heeft u interesse in rimpel behandelingen bij ons nabij Arnhem, of wenst u eerst nog een aantal vragen te stellen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1302796, of een e-mail sturen naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen op onze website. Wij zien u graag bij Optimum Clinics voor een persoonlijk consult!