fbpx
Wilt u meer van ons weten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Persoonlijke zorg

Moderne praktijk

Uitstekende specialist

Rimpel behandelingen

Als u op zoek bent naar een expert in het verzorgen van rimpel behandelingen bent u bij Optimum Clinics in Oosterbeek aan het juiste adres. Onze arts dr. De Zwart-Storm is zeer ervaren in het uitvoeren van allerhande rimpel behandelingen. Hij is in staat deze te behandelen door middel van botox of deze op te vullen met gebruik van fillers. Voor hij aan de behandeling begint analyseert hij uw gezicht en bepaalt hij de juiste doseringen. Zo zorgt hij ervoor dat de natuurlijke verhoudingen van uw gezicht bewaard blijven en bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Rimpel behandelingen exact volgens uw wensen

Bij Optimum Clinics gebruiken wij enkel producten van vooraanstaande kwaliteitsmerken voor onze rimpel behandelingen. Zo garanderen wij een veilige behandeling en een sprankelend, jeugdig resultaat. Wij vinden het belangrijk om altijd tijd in te ruimen voor persoonlijke aandacht. Dat betekent dat wij u altijd grondig informeren voor wij de ingreep inplannen. Als u met volledige zekerheid aan de behandeling begint, kunnen wij voor u het resultaat behalen dat u wenst.

Maak uw afspraak vandaag nog

Bij Optimum Clinics is het creëren van zelfvertrouwen in het eigen uiterlijk voor onze patiënten één van onze belangrijkste doelstellingen. Heeft u interesse in een rimpel behandeling, of wenst u eerst nog een aantal vragen te stellen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1302796, of een e-mail sturen naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen op onze website. Wij zien u graag bij Optimum Clinics voor een persoonlijk consult!

Rimpel behandelingen

Inschrijven nieuwsbrief

Contact