Kramp in de benen

Verschrikkelijke kramp in de benen is vaak het gevolg zijn van dieper gelegen spataderen. Wanneer het bloed in het been niet goed terugstroomt hopen vocht en afvalstoffen zich op, waardoor er krampen kunnen ontstaan. Deze krampen komen voornamelijk voornamelijk voor bij oudere mensen. Met name wanneer mensen langdurig staan of zitten bijvoorbeeld overdag kan niet kramp in de kuit veroorzaken. Andere klachten van verborgen spataderen zijn vaak vermoeide benen of onrustige benen.
Kramp in de benen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Kramp; de oorzaak

De oorzaak van deze krampen zijn lekkende kleppen in de dieper gelegen (verborgen) spataderen van het been. Deze zijn aan de oppervlakte niet zichtbaar en worden aan het licht gebracht door een slim uitgevoerd duplexonderzoek. Wanneer er klachten zijn van aanhoudende kramp en vermoeidheid in de kuit of bovenbeen wordt er vaak niet meteen gedacht aan spataderen. Terwijl dit wel een van de meest voorkomende oorzaak kan zijn van dergelijke klachten. U kunt er voor kiezen om hierover met de huisarts in gesprek te treden en deze kan u doorverwijzen naar een vaatspecialist voor spataderen. Dit wordt ook wel een fleboloog genoemd. Een fleboloog is een arts, bijvoorbeeld een dermatoloog, die zich heeft gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van spataderen. Bij optimum clinics bent u daarvoor aan het juiste adres wij zijn experts in het opsporen en het verwijderen van spataderen. Plan vandaag nog een afspraak en zorg dat uw klachten vrij wordt.

Nadat ik ben geholpen door dokter de Zwart-Storm kon ik 3 km lopen zonder verschrikkelijke kramp in de benen. Dat is echt zo lang geleden. Hiervoor heb ik jaren lang met klachten rondgelopen, zonder dat ik wist wat de oorzaak was. Fijne dokter. En de ingreep verliep pijnloos.

Uw persoonlijk consult vandaag nog inplannen

Uw consult kan zowel bij ons op de kliniek als op afstand worden gedaan. Een zogeheten beeldconsult heeft als voordeel dat u overal een één-op-één gesprek met uw arts kunt hebben. U bent nooit meer tijd kwijt aan reizen naar uw arts. Pak uw telefoon of laptop, verbind met onze kliniek en leg direct contact! Als u interesse heeft in onze behandeling van uw spataderen of beenzweren, neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen op 085-1302796 of door te e-mailen naar info@optimumclinics.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen op onze website voor extra begeleiding. Optimum Clinics helpt u graag verder met het verwijderen van uw spataderen!