Veneus ulcus behandeling nabij Arnhem

Bent u op zoek naar een effectieve veneus ulcus behandeling, dan verlicht Optimum Clinics in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem, uw klachten! Dr. De Zwart-Storm is onze medisch expert op het gebied van veneus ulcus. Voor de behandeling van uw veneus ulcus hanteren wij in onze kliniek nabij Arnhem de modernste technieken. Zo verzekeren wij u van een voorspoedig herstel.
Spataderen verwijderen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

De wonden van uw veneus ulcus in behandeling laten nemen door onze dermatoloog nabij Arnhem

De specialisten van Optimum Clinics hebben meer dan 12 jaar ervaring in de behandelingen van kwalen in en rondom de spataderen. Onze diagnoses kunnen wij meestal binnen 1 week voor u vaststellen. Na het vaststellen hiervan is het vaak mogelijk om al binnen 2 weken te beginnen met behandeling. U bent bij Optimum Clinics niet onderhevig aan de jarenlange wachttijd bij andere klinieken in en rond Arnhem. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op!

Gelijk uw persoonlijk consult regelen

Wij kunnen uw consult zowel bij ons op de kliniek als op afstand doen. Deze methode noemt men beeldconsult, wat als voordeel heeft dat u overal een een-op-een gesprek met uw arts kunt hebben. U bent nooit meer tijd kwijt aan reizen naar uw arts. Pak gewoon uw telefoon of laptop en maak verbinding! Als u interesse heeft in onze behandeling van uw veneus ulcus of aanverwante klachten, neemt u dan contact op met onze kliniek in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem. Dit doet u telefonisch via 085-1302796, of door een e-mail te sturen naar info@optimumclinics.nl. Als alternatief kunt u het contactformulier invullen op onze website. Graag helpen wij u verder bij Optimum Clinics.