Lipfillers

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

Bent u geïnteresseerd in een behandeling met lipfillers? Bij Optimum Clinics in Oosterbeek kunnen wij deze cosmetische behandeling gericht bij u uitvoeren. Onze specialist dr. De Zwart-Storm is expert in het vullen en accentueren van lippen. Bij het uitvoeren van deze behandeling nabij Arnhem gebruiken wij altijd tijdelijke lipfillers, welke 100% biologisch afbreekbaar zijn door het lichaam.

Cosmetische behandelingen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Kies voor een behandeling met lipfillers bij onze kliniek nabij Arnhem

Dr. De Zwart-Storm is een zeer ervaren arts, met vele behandelingen reeds voltooid. Hij zal uw gelaatstrekken bestuderen en de behandeling zo afstellen dat uw gezicht haar natuurlijke verhoudingen bewaart. Bij Optimum Clinics nabij Arnhem nemen wij de tijd voor u en luisteren wij altijd naar uw persoonlijke wensen inzake lipfillers of andere behandelingen. Wij doen niets liever dan met een gepaste behandeling met lipfillers mensen de gift van zelfvertrouwen te geven.

Maak vandaag nog een afspraak

Voordat wij aan uw behandeling met lipfillers beginnen, plannen wij eerst een persoonlijk consult met u in bij onze praktijk nabij Arnhem. Hierin spreken wij de procedure met u door en overleggen wij met u wat uw wensen zijn. Na dit consult krijgt u altijd minimaal een week bedenktijd alvorens wij tot de behandeling zullen overgaan. Heeft u interesse in een behandeling met lipfillers? Neemt u dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 085-1302796 of per e-mail naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website.