Lippen opvullen

Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website Optimum Beauty

Kies voor een lipvergroting en laat uw lippen opvullen bij Optimum Clinics nabij Arnhem. Wij voeren snel en deskundig deze cosmetische behandeling bij u uit. Onze behandelend arts dr. De Zwart-Storm is specialist in lippen opvullen en lipvergroting. In onze kliniek in de buurt van Arnhem gebruiken we enkel 100% biologisch afbreekbare tijdelijke lipfillers bij uw lipvergroting. Zo vermijden wij vervelende bijwerkingen bij het opvullen van uw lippen en bent u verzekerd van een schitterend resultaat.
Lippen opvullen
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Binnen de kortste keren een gezonde huid met de huiddokter

Laat uw lippen opvullen door een expert nabij Arnhem

Dr. De Zwart-Storm is gespecialiseerd in het uitvoeren van een feilloze lipvergroting. Allereerst bestudeert hij uw gelaatstrekken. Daarna zal hij de behandeling zo afstellen dat deze de natuurlijke verhoudingen van uw gezicht accentueert. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek nemen wij altijd alle tijd voor u als patiënt. Als u persoonlijke wensen heeft, zullen wij hier waar mogelijk gehoor aan geven. Uw persoonlijke visie en ideeën staan namelijk altijd centraal. U kunt er dan ook zeker van uitgaan dat de medewerkers van onze praktijk nabij Arnhem over voldoende ervaring beschikken om elk verzoek omtrent lipvergroting zo getrouw mogelijk te verwerken. Wij meten ons succes aan het schitterende hernieuwde zelfvertrouwen dat wij bij onze patiënten zien na een perfect uitgevoerde lipvergroting.

Plan vandaag nog uw consult

Voor wij beginnen aan uw lipvergroting plannen wij eerst een persoonlijk consult met u in bij onze praktijk nabij Arnhem. In dit consult spreken wij het opvullen van de lippen met u door. Eventuele persoonlijke wensen komen tevens aan bod. Na dit consult krijgt u minimaal een week bedenktijd alvorens wij aan de behandeling beginnen. Geïnteresseerd in een lipvergroting? U kunt ons telefonisch contacteren via 085-1302796 of een e-mail sturen naar info@optimumclinics.nl. Ook kunt u ons contactformulier online invullen. Kiest u voor Optimum Clinics, dan kiest u voor een persoonlijke behandeling, een duidelijke informatievoorziening en uiteraard een schitterend resultaat!