Wat als het eten blijft hangen in de keel?

Wanneer dit gebeurt kan het pijn, angst en ongemak veroorzaken. Het gebeurt iedereen wel eens een keer. Er schier iets in de luchtpijp en je hebt het gevoel dat je stikt. Veel vaker geeft moeite met slikken klachten als hoesten, kokhalzen en brandend maagzuur. Een gevoel dat er iets vastzit in de keel of slokdarm. Als het vaker gebeurt kan dit leiden tot uitdroging, verminderde eetlust en gewichtsverlies met alle gevolgen van dien. 

eten in de keel slikproblemen slikklachten
Optimum Clinics Oosterbeek

Persoonlijke zorg

Wij zien de mens achter de patient en bieden een luisterend oor 
Optimum Clinics Oosterbeek

Moderne technieken

Verzekerd van bewezen veilige technieken en moderne apparatuur 
Optimum Clinics Oosterbeek

Uitstekende specialist

Onze KNO-arts heeft jarenlange ervaring op het gebied van keel-, neus- en oorklachten

Moeite met slikken is het onderzoeken waard. 

Slikklachten kunnen niet worden voorkomen. Al helpt het wel om het voedsel zorgvuldig te kauwen en niet te snel te eten. Vroegtijdig opsporen van de oorzaak van slikklachten kan verlittekening en vernauwing van de slokdarm voorkomen. Onze ervaren KNO-arts bij Optimum Clinics is uitgerust met moderne apparatuur om de oorzaak snel te achterhalen. Onze klinieken kenmerken zich door hun compacte setting, zeer korte wachttijden en persoonlijk contact. 


Bent u benieuwd naar de oorzaak van uw slikproblemen? Maak een afspraak om u te laten onderzoeken door onze KNO-arts.  U kunt ons bereiken via 085-1302796 of info@optimumclinics.nl. Ook kunt u met ons chatten via de homepage


Plan hier uw consult

[gravityform id="1" title="false" description="false"]