Neusklachten

Overige neusklachten

Aan deze pagina wordt gewerkt

Neusklachten

Wilt u meer weten over neusklachten? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Dat doen wij op een manier die u prettig vindt. Via de button "neem contact op" kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. 

We hebben een aantal blogs geschreven over verschillende neusklachten. Druk op de button "blogs" om deze te lezen.

Geen wachtlijst

Geen wachtlijst

U kunt bij ons binnen een paar dagen al terecht voor een afspraak. Zo kunt u snel de juiste behandeling tegen acne starten.

KNO arts Nijmegen

Persoonlijke benadering

Altijd hetzelfde vertrouwde aanspreekpunt. Zo leren we u goed kennen. Indien nodig stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. 

Gehoorproblemen

Tijd en aandacht

Klachten van de neus kunnen ontzettend vervelend zijn. Wij nemen de tijd om goed naar uw klachten te luisteren. Ook nemen wij de tijd voor een duidelijke uitleg en het beantwoorden van uw vragen.

KNO arts Nijmegen

Korte lijnen

Onze arts heeft direct contact met uw huisarts. Uw huisarts is daardoor goed op de hoogte van wat wij met u besproken hebben. 

KNO arts Nijmegen

Dichtbij

Wij staan letterlijk dicht bij u. Doordat wij regionaal samenwerken kunnen wij u helpen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

KNO arts Nijmegen

Vergoede zorg

Wanneer u bent doorverwezen door uw huisarts, wordt de behandeling volledig vergoed door uw zorgverzekeraar (uitgezonderd het eigen risico)

Ik ben verwezen door mijn huisarts, wat nu?

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar Optimum Clinics om uw klachten te laten onderzoeken. 

In de meeste gevallen hebben wij deze verwijzing digitaal ontvangen en nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 085-1302796

Tevreden patiënten, daar doen wij het voor

Binnen 3 dagen kon ik terecht voor een afspraak bij Optimum Clinics KNO in Nijmegen. Dr. Anne-Marie de Heer neemt de tijd om je gerust te stellen voor ze met het onderzoek begint. Ik ben erg tevreden over de uitleg, benadering en zorg voor en na het onderzoek!

KNO arts Nijmegen

Recensie via ZorgkaartNederland

Er werd tijd, aandacht en deskundigheid gebruikt om mij te helpen.

KNO arts Nijmegen

Recensie via ZorgkaartNederland

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Optimum clinics dermatologie en KNO
>>>

Wilt u weten welke behandelingsmogelijkheden er zijn?

KNO arts Nijmegen

KNO bij Optimum Clinics

Optimum Clinics Nijmegen wordt gerund door onze ervaren KNO-arts Anne-Martine de Heer. 

Anne-Martine heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en is opgeleid tot KNO-arts in het Radboud UMC Nijmegen. Ze is werkzaam geweest in binnen- en buitenland en heeft zo veel ervaring op kunnen doen. 

"Ik werk graag in een kleinschalige setting waarin er voldoende tijd en aandacht voor de patiënt is en er korte wachttijden zijn"