Optimum Clinics opent vestiging in Oosterbeek

Optimum Clinics opent vestiging in Oosterbeek

Oosterbeek is vanaf 14 juni een medische kliniek rijker: Optimum Clinics. In het zelfstandig behandelcentrum van echtpaar Eugène en Marjolein de Zwart-Storm kan iedereen terecht voor dermatologische behandelingen, spataderbehandelingen en cosmetische dermatologie.

Oosterbeek – Optimum Clinics is een zelfstandig behandelcentrum, wat betekent dat iedereen er terecht kan voor professionele zorg in een vertrouwde omgeving. Arts Eugène de Zwart-Storm behandelt patiënten met huidproblemen, spataderen en cosmetisch-dermatologische problemen.

“We betrekken een prachtig pand aan de Utrechtseweg,” legt dermatoloog Eugène de Zwart-Storm (zelf woonachtig in Arnhem) zijn keuze voor Oosterbeek uit. “Bovendien is dit het eerste medisch behandelcentrum in Oosterbeek en is het goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.”

Patiënten met huidproblemen en spataderen komen met een verwijzing van de huisarts, voor cosmetische dermatologie is geen verwijzing nodig.

“Optimum Clinics moet een laagdrempelige kliniek worden waar patiënten zich met een vertrouwd gevoel laten behandelen aan allerlei dermatologische problemen. Van alle leeftijden bovendien; van kinderen met eczeem tot jeugd met acné en volwassenen met spataderen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het behandelen van huidkanker,” aldus de dermatoloog.

Voor De Zwart-Storm biedt zijn eigen kliniek de mogelijkheid om zijn visie op gezondheidszorg in praktijk te brengen. “Complexe patiënten horen in een ziekenhuis thuis maar het gros van de patiënten is juist gebaat bij zorg in focusklinieken zoals Optimum Clinics. We hebben met veel aandacht de organisatiestructuur uitgedacht. In de kliniek werken we met korte lijnen. Geen dure zorgmanagers, wel medisch personeel dat de vrijheid heeft om ideeën in het voordeel van de patiënten uit te werken. We gaan op deze manier veel patiënten op een efficiënte manier van hun huidklachten afhelpen.”

Optimum Clinics is gevestigd aan de Utrechtseweg 159-C in Oosterbeek. De kliniek wordt officieel geopend door Eugène en Marjolein de Zwart-Storm op vrijdag 14 juni om 16.00 uur.
Alle informatie over de behandelingen is te vinden op www.optimumclinics.nl/behandelingen.

Over de schrijver
Ik geniet ervan om mensen het cadeau van zelfvertrouwen te geven. Net zoals dit ooit aan mij is gegeven. Deze drijfveer zorgt ervoor dat ik geniet van de cosmetische dermatologie en om een huidkanker operatie cosmetisch mooi te laten lukken. Persoonlijke zorg met empathie, dat is waar het mij om gaat.
Reactie plaatsen