Ga meteen naar
Huidaandoeningen
Ga meteen naar
KNO
Ga meteen naar
Cosmetiek
Ga meteen naar
Huidverbetering

Hulp nodig bij een keel-, neus- en ooraandoening? 

Hulp nodig bij een huidaandoening? 

Huidkanker

Huidkanker

Heeft u een verdachte plek? Dan kan deze verdacht zijn voor een basaalcel- of plaveiselcelcarcinoom, actinische keratose en soms het melanoom.
Spataderen

Spataderen

Neem afscheid van vermoeide benen, krampen en oedeem en kies voor een behandeling met de modernste technieken. Vraag het de specialist.
Eczeem

Eczeem

Jeuk is erger dan pijn. Heeft u behoefte om de oorzaak te achterhalen en grip te hebben op een effectief management? Wij helpen u graag op naar een gezonde huid.
Moedervlekken

Moedervlekken

Veranderende vlek? Irriterend, jeukend , of gewoon niet mooi. Dermatologen zijn experts in het beoordelen en verwijderen. Cosmetisch zeer mooie resultaten.
Acne

Acne

Puistjes en pukkels zijn nooit fijn. Wij helpen je ze onder controle te krijgen en littekenvorming te voorkomen. Ben jij klaar voor een effectieve behandeling?
Huidziekten

Huidziekten

Of het nu het bestrijden van infecties zoals wratten, krentenbaard of herpes is of lichttherapie thuis voor psoriasis. Onze dermatologen helpen u graag!

Benieuwd naar onze cosmetische ingrepen?

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Geen vermoeide of zware oogleden meer? Zeg hallo tegen die stralende en open blik. Een kleine ingreep kan een groot verschil maken. 
Eugene de Zwart-Storm & Gabriella Cosmetics Skincare

Injectables

Wilt u ook een stralende huid, zonder tekenen van vermoeidheid. Vraag onze cosmetisch dermatoloog om een vrijblijvende gezichtsanalyse.
Huidverslapping

Stralende huid

Pak huidverslapping van het gezicht en hals aan met Prophilo. Een bioactivator die het vermogen van de eigen huid aanspreekt om het collageen te stimuleren

Hulp nodig bij huidverbetering?

Fraxional CO2 laser

Laserontharen

Laseren Couperose