Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig voor ik een afspraak kan maken bij Optimum Clinics?

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig voor ik een afspraak kan maken bij Optimum Clinics?

In principe heeft u altijd de keuze om een afspraak te maken bij een medisch specialist en kunt u zowel met als zonder verwijzing bij ons terecht. De kosten zijn in dat geval dan wel altijd voor uw eigen rekening.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar is bij ons mogelijk met een doorverwijzing van de huisarts. Wanneer u voor vergoeding van uw verzekeraar in aanmerking wilt komen dan adviseren wij u om eerst een afspraak met uw huisarts te maken. Wanneer de huisarts het nodig vindt om bij uw huidproblemen of spatader klachten de hulp van een medisch specialist in te schakelen of dat het goed is om een KNO-arts naar uw klachten te laten kijken dan zal er een verwijzing worden afgegeven.

Voor cosmetische klachten zoals uitsteeksels, rimpelbehandelingen of huidverbetering die niet onder de vergoedingen van een zorgverzekeraar vallen kunt u direct een afspraak bij ons maken. Dit kan al op korte termijn.

Twijfelt u of u een verwijzing nodig heeft? Overleg dan met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op 085-1302796.

Over de schrijver
Ik geniet ervan om mensen het cadeau van zelfvertrouwen te geven. Net zoals dit ooit aan mij is gegeven. Deze drijfveer zorgt ervoor dat ik geniet van de cosmetische dermatologie en om een huidkanker operatie cosmetisch mooi te laten lukken. Persoonlijke zorg met empathie, dat is waar het mij om gaat.
Reactie plaatsen