Spataderen verwijderen

Geen pijnlijke benen meer? Eindelijk slapen zonder kramp? Weer mooie benen? 

Dat kan nu!

Pijnlijke en vermoeide benen? Last van kramp in de benen? Ontsierende adertjes? Dan kan het zijn dat u last heeft van spataderen. Optimum Clinics kan u snel en makkelijk van uw klachten afhelpen. 

Door middel van ons gratis en geheel vrijblijvende microconsult weet u snel waar uw klachten vandaan komen en welke behandeling het beste bij u past. 

Vul het formulier hieronder in en krijg weer snel gezonde, mooie en fitte benen.


Spataderen behandelen by Optimum Clinics

De oplossing voor uw klachten

Spataderen kunnen hele vervelende klachten met zich meebrengen. Uw benen voelen moe en zwaar aan na een (korte) wandeling, 's nachts houdt de kramp in uw benen u veel te vaak wakker of dat mooie dure jurkje blijft maar in de kast hangen omdat u niet wil dat iemand de lelijke adertjes op uw benen ziet. Dit hoeft helemaal niet. Er zijn verschillende oplossingen voor. 

Bovenstaande klachten zijn makkelijk te verhelpen door de spataderen te behandelen. Dit kan op ieder moment, in ieder seizoen en u kunt snel weer alles doen. In de meeste gevallen wordt de behandeling ook nog eens geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Met ons gratis microconsult weet u binnen tien minuten welke behandeling het beste is voor uw spataderen en of u voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking komt. Hiermee bespaart u onnodige kosten en kunt u snel klachtenvrij zijn. 

Tevreden patiënten, daar doen wij het voor

"Tijdens Corona erg last gekregen van vermoeide ben, tintelingen en soms kramp. Erg tevreden over de behandeling. Spataderbehandeling is ook niet vervelend. Het is heel fijn hoe snel het resultaat merkbaar en zichtbaar is. Daarnaast is het een hele fijne kliniek. Persoonlijke behandeling, ze nemen de tijd voor je en goede uitleg. Mijn partner is, na mijn behandeling, voor een gratis check gegaan. Hij had gelukkig geen behandeling nodig. Gezondheidszorg zoals zorg moet zijn. Deze kliniek/dermatoloog is echt een aanrader. (Tevens signaleerde de dermatoloog een verdacht plekje op mijn huid, hij heeft dit tevens behandeld. Heel alert.) "

Optimum clinics dermatologie en KNO

Via Zorgkaart Nederland

"Ik had last van vermoeide en pijnlijke benen en baalde ontzettend van die lelijke spataderen. Ik twijfelde enorm of ik er iets aan moest laten doen. Op advies van een kennis heb ik een microconsult gepland bij Optimum Clinics. Wat een fijne ervaring. Een hele kleine setting en geen groot ziekenhuis. Ik voelde me snel op mijn gemak. De arts legde de resultaten van het onderzoek heel begrijpelijk uit. Hij heeft al mijn onzekerheid weg kunnen nemen en een weekje laten kon ik al weer terug voor de daadwerkelijke behandeling. Ik heb geen klachten meer en zo blij met het resultaat. Echt een aanrader!"

Optimum clinics dermatologie en KNO

Via Zorgkaart Nederland

"Afgelopen zomer kreeg ik de endoveneuze laserbehandeling (EVLB) in deze kliniek. De dermatoloog nam alle tijd zowel tijdens het eerste consult (echografie) als tijdens de behandeling. Ik kreeg het gevoel in zeer deskundige en goede handen te zijn. De gehele ervaring is zeer positief, vanaf de eerste tot de controle afspraak. Er werd tevens gekeken naar de esthetische kant, en er werden tijden de nabehandeling nod een paar spataderen weggespoten. Nu ben ik niet alleen van krampen en zwaar gevoel in mijn benen af, maar zien ze er ook mooi en glad uit. Mijn grote dank aan deze kliniek en speciaal aan Dr De Zwart!" 

Optimum clinics dermatologie en KNO

Via Zorgkaart Nederland

Echogeleide sclerocompressietherapie

Plan nu het gratis microconsult

"Ik ben zeer tevreden en dankbaar. Vanaf het begin adequaat geïnformeerd, vriendelijk ontvangen voelde me veilig en na de behandeling van spataderen aan een been meteen van de pijn af.

Optimum clinics dermatologie en KNO
Via Zorgkaart Nederland.

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

....

Komt hier uw mening te staan? Laat ons weten wat u van Optimum Clinics vindt! Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

....