Toename beeldconsulten in de  Corona-tijd
02 november 2020 

Toename beeldconsulten in de Corona-tijd

Best mogelijke zorg in de Corona-tijd

Nu de corona maatregelen weer zijn aangescherpt, is het juist nu extra belangrijk om met elkaar in contact te blijven en u van de best mogelijke zorg te blijven voorzien. Stel de zorg voor uw huid niet langer uit door gebruik te maken van onze digitale mogelijkheden.

U kunt, ook nu, terecht in onze kliniek voor alle dermatologische en cosmetische behandelingen. We hebben alle mogelijke maatregelen getroffen om dit voor zowel u als onze medewerkers zo veilig mogelijk te doen. Zo dragen wij mondkapjes en vragen u om dit ook te doen. We houden 1,5 meter afstand waar mogelijk en wassen zeer regelmatig onze handen. Bij klachten verzoeken wij u om thuis te blijven en uw afspraak te verplaatsen. Waar mogelijk zetten wij uw afspraak om naar een beeldconsult.

Consult vanuit uw luie stoel?

Liever thuisblijven en toch hulp van uw dermatoloog? Dat kan gemakkelijk door gebruikt te maken van onze digitale beeldconsulten.We hebben een virtuele wachtkamer ingericht en u belt eenvoudig in via een beveiligde app op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunnen we eenvoudig eczeem, acne, jeuk, infectieziekten en verdachte plekken analyseren en behandelen. Het is wel prettig wanneer u van tevoren een scherpe foto van uw huidaandoening aanlevert.

Wilt u een afspraak maken (zowel in onze kliniek, op een van onze spreekuurlocaties of via beeldconsult) of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door middel van een email naar info@optimumclinics.nl, telefonisch via telefoonnummer 085-1302796 of stuur een prive bericht via Facebook.

Over de schrijver
Ik geniet ervan om mensen het cadeau van zelfvertrouwen te geven. Net zoals dit ooit aan mij is gegeven. Deze drijfveer zorgt ervoor dat ik geniet van de cosmetische dermatologie en om een huidkanker operatie cosmetisch mooi te laten lukken. Persoonlijke zorg met empathie, dat is waar het mij om gaat.
Reactie plaatsen