Maak kennis met:Katja Janssen

Praktijkmanager

Een ontspannen sfeer waar de patiënt centraal staat

Ik ben Katja Janssen en ik ben 21 jaar werkzaam geweest als doktersassistente op verschillende poliklinieken binnen Rijnstate. In 2010 ben ik overgestapt naar de Sint Maartenskliniek als doktersassistente anesthesie. Ik vond het erg leuk om mensen voor te bereiden op een operatie maar helaas werd dit lichamelijk voor mij te zwaar. Ik wilde niet meer terug naar de poliklinieken en moest dus een keuze gaan maken. Na verschillende keren meegelopen te hebben in de apotheek heb ik besloten mij om te laten scholen tot apothekersassistente. 

Ondanks dat ik met plezier in de apotheek heb gewerkt, was dit toch niet het beroep waar ik écht blij van werd. Het was te druk waardoor ik geen tijd had voor de patiënt. Jammer al merk ik dat de combinatie van mijn ervaring als doktersassistente en als apothekersassistente nu erg handig is.

Sinds twee jaar werk ik bij Optimum Clinics. Ik ben begonnen als doktersassistente met de mogelijkheid om door te groeien. Nu ben ik praktijkmanager en heb ik de HBO opleiding manager in de zorg bijna afgerond. 

De dynamiek en de verschillende werkzaamheden in de praktijk maken dit werk erg leuk. Mede door de ontspannen sfeer waar de patiënt centraal staat heb ik hier mijn plek gevonden. 

Ik werk in de praktijk in Oosterbeek. Af en toe ga ik ook naar onze andere locaties. Hier kijk ik hoe het gaat of geef ik uitleg. 

Wist u dat... 

Katja ook jaloers is op de Starbucks koffie van Ester tijdens onze vergaderingen?

Katja niet kan zingen maar voetbal wel erg leuk vindt?

Katja uit eten en lunchen erg gezellig vindt?

Katja houdt van eerlijk en oprecht?